Ντοβιτσιόζο : «Δεν έχω καμία ελπίδα για τον τίτλο»

Ντοβιτσιόζο : «Δεν έχω καμία ελπίδα για τον τίτλο»

Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι οι πιθανότητές του για κατάκτηση του πρωταθλήματος έχουν λιγοστέψει.

Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο πραγματοποιούσε μια καλή πορεία μέσα στη χρονιά. Ωστόσο η κακή εμφάνιση στο Γκραν Πρι Αραγονίας ελαχιστοποίησε σημαντικά τις πιθανότητές του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ιταλός αναβάτης δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το γεγονός αυτό τονίζοντας ότι οι πιθανότητες τίτλου είναι σχεδόν μηδενικές.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Στην αρχή η ταχύτητά μου δεν ήταν άσχημη, αλλά το μαλακό παραήταν μαλακό για όλους μας και είχε τεράστια φθορά για όλους. Και όταν είσαι επιθετικός στην οδήγηση και όχι ομαλός, χρησιμοποιείς και περισσότερο ελαστικό. Αυτό έγινε στον αγώνα. Το πίσω ελαστικό είχε καταστραφεί εντελώς. Συν τοις άλλοις είχα και arm pump… όλα όμως είναι απόρροια της κακής παρουσίας μου.

Όλα έχουν να κάνουν με τον τρόπο οδήγησης και την αίσθηση. Όταν αυτή είναι καλή, είσαι γρήγορος και δεν καταστρέφεις ελαστικό. Για εμάς δεν συνέβη αυτό… ίσως με το μεσαίο να ήταν λίγο καλύτερα, αλλά μιλάμε για λεπτομέρειες ενώ η διαφορά μας στο τέλος του αγώνα ήταν μεγάλη. Άρα δεν νομίζω ότι ήταν θέμα επιλογής ελαστικών. Απλά αυτό ήταν το αποτέλεσμα. Δεν έχω την ταχύτητα για να σκέφτομαι τον τίτλο. Νομίζω ότι οι πιθανότητές μας αυτή τη στιγμή είναι σχεδόν μηδενικές, δεν έχουμε ελπίδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ