Formula 1 : Αλλάζουν οι ώρες εκκίνησης για χάρη των ΗΠΑ

Formula 1 : Αλλάζουν οι ώρες εκκίνησης για χάρη των ΗΠΑ

Μια πιθανή αλλαγή από τις πολλές που σχεδιάζει να κάνει η Liberty Media, είναι αυτή της ώρας έναρξης των Grand Prix της Formula 1, που αναμένεται να μην είναι πλέον στις 15:00.

Η ώρα αυτή αφορά πάντα την ώρα Ελλάδας, η οποία είναι.. πατροπαράδοτη εδώ και πολλά χρόνια για τους λάτρεις της Formula 1 στη χώρα μας. Υπάρχουν πληροφορίες που λένε πως η Liberty Media προσανατολίζεται τόσο σε αλλαγή των ωρών σε ελεύθερες και κατατακτήριες δοκιμές (μια ώρα αργότερα από το συνηθισμένο), όσο και στον κυριακάτικο αγώνα (μια ώρα και δέκα λεπτά αργότερα, 16:10). Από τους τελευταίους θα εξαιρούνται οι αγώνες που διεξάγονται βραδινή ώρα.

Αναλυτικά οι πιθανές αλλαγές:

Οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές (Παρασκευή), θα ξεκινούν στις 12:00.
Οι δεύτερες ελεύθερες δοκιμές (Παρασκευή), θα ξεκινούν στις 16.00.
Οι τρίτες ελεύθερες δοκιμές (Σάββατο), θα ξεκινούν στις 13.00.
Οι κατατακτήριες δοκιμές (Σάββατο), θα ξεκινούν στις 16.00.
Ο επίσημος αγώνας της Κυριακής θα ξεκινά στις 16.10.

Τα άρθρα 32 και 33 των κανονισμών, αφήνουν ανοικτά τα περιθώρια τέτοιων αλλαγών. Η Liberty Media λοιπόν, προσανατολίζεται προς αυτή την κατεύθυνση για να βοηθήσει τους τηλεοπτικούς σταθμούς που έχουν τα δικαιώματα της Formula 1 στις ΗΠΑ, και αυτό γιατί η διαφορά ώρας σε σχέση με την Ευρώπη τους αναγκάζει να μεταδίδουν τους αγώνες σε… αντιτηλεοπτικές ώρες με χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ