Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ανατριχίλα
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπινότο : «Ευχαριστημένος με το νέο κινητήρα της Ferrari»

Ο επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Ferrari στη Formula 1, Ματία Μπινότο μίλησε για το νέο κινητήρα που θα χρησιμοποιηθεί το 2021.

Μπινότο : «Ευχαριστημένος με το νέο κινητήρα της Ferrari» | to10.gr

Εναν πολύ δυνατό κινητήρα για το 2021 φαίνεται πως ετοιμάζουν στο στρατόπεδο της Scuderia.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο επικεφαλής της Ferrari στη Formula 1, Ματία Μπινότο, δήλωσε πολύ ευχαριστημένος με τους αριθμούς και την καμπύλη ισχύος του νέου κινητήρα.

«Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τον καλύτερο κινητήρα. Τον επόμενο χρόνο θεωρώ ότι θα έχουμε ένα εντελώς νέο μοτέρ. Στη Ferrari έχουμε επενδύσει πολύ για να εξελιχθούμε στον συγκεκριμένο τομέα. Το θέλουμε και για το 2021, αλλά και για το 2022. Αυτή τη στιγμή η μονάδα ισχύος δοκιμάζεται στο δυναμόμετρο και στους τομείς της αξιοπιστίας και της απόδοσης, είναι πολλά υποσχόμενη» ήταν τα λόγια του Μπινότο. 

«Θα έχουμε περιορισμούς στα δυναμόμετρα από τη νέα χρονιά. Οπότε είναι στο χέρι μας να αξιοποιήσουμε σωστά το χρόνο μας στο δυναμόμετρο. Θα πρέπει να είμαστε και ευρηματικοί στο πως προσεγγίζουμε τα τεστ. Ακόμη κι αν έχουμε περιορισμούς όμως, υπάρχει ακόμη πολύς χώρος για την εξέλιξη του κινητήρα. Από αυτό που βλέπω αυτή τη στιγμή στους αριθμούς, αλλά και την καμπύλη ισχύος, είμαι πολύ ευχαριστημένος προσωπικά» συμπλήρωσε. 

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από