Βινιάλες : «Η χειρότερη σεζόν της καριέρας μου φέτος»

Βινιάλες : «Η χειρότερη σεζόν της καριέρας μου φέτος»

Ο Μάβερικ Βινιάλες δεν έμεινε ευχαριστημένος από τις επιδόσεις του την εφετινή χρονιά.

Ο Μάβερικ Βινιάλες τερμάτισε στην 6η στη βαθμολογία των οδηγών, με τον Ισπανό να κάνει λόγο για τη χειρότερη σεζόν της καριέρας του.

Ο αναβάτης της Yamaha δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από τις φετινές επιδόσεις του στο MotoGp, με τον Ισπανό να μιλάει για το θέμα.

«Προσπαθώ να κρατήσω κάτι θετικό από το ότι ήμουν η καλύτερη Μ1 του 2020 αλλά προφανώς ήταν μια καταστροφική χρονιά. Η χειρότερη της καριέρας μου. Δεν είναι εύκολο να το αποδεχτώ. Τώρα πάω σπίτι μου όμως και πρέπει να ηρεμήσω. Άλλοι πρέπει να ανησυχούν τώρα. Αν ήμουν πρώτος ή δεύτερος στο grid θα ήταν ένας τελείως διαφορετικός αγώνας, αφού όταν ήμουν μόνος μου έκανα 1:40,1 και 1:40,2 ίδιο ρυθμό με του Τζακ Μίλερ και του Φράνκο Μορμπιντέλι.

Το πρόβλημα είναι ότι όταν είσαι ανάμεσα σε άλλους σε περνάνε στην ευθεία και πρέπει να φρενάρεις πολύ δυνατά, φέρνοντας στο όριο το μπροστινό τροχό. Το έχουμε πει πολλές φορές ότι εμείς πρέπει να ξεκινάμε μπροστά και να πιέζουμε. Είναι ο μόνος τρόπος. Αλλιώς αρχίζεις πίσω και μένεις πίσω. Οι τελευταίοι 4-5 αγώνες ήταν σκέτη καταστροφή. Η δυναμική μας είναι για θέση στη δεκάδα» δήλωσε ο Μάβερικ Βινιάλες μετά τον τελευταίο αγώνα του MotoGP στην Πορτογαλία για το 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ