Formula 1 : Σοκαριστικό ατύχημα για Γκροζάν – Από θαύμα βγήκε ζωντανός! (vids)

Formula 1 : Σοκαριστικό ατύχημα για Γκροζάν – Από θαύμα βγήκε ζωντανός! (vids)

Σοκαριστική στιγμή στο Μπαχρέιν, με τον Ρομέν Γκροζάν να χάνει τον έλεγχο του μονοθεσίου του που στη συνέχεια εξερράγη. Θαύμα που βγήκε ζωντανός ο πιλότος.

Το Grand Prix του Μπαχρέιν το απόγευμα της Κυριακής (29/11) ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Λίγα μόλις δευτερόλεπτα μετά από την εκκίνηση, ο Ρομέν Γκροζάν προσπάθησε να αλλάξει γραμμή, είχε επαφή, έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του και η διαδρομή που ακολούθησε η Haas που οδηγούσε ήταν σοκαριστική.

Συγκεκριμένα, ο Γκροζάν χάνοντας τον έλεγχο έφυγε προς τις μπαριέρες με αποτέλεσμα το μονοθέσιο του να εκραγεί σε μια τρομακτική στιγμή που στη Formula 1 δεν έχει ξαναγίνει για δεκαετίες. Ο οδηγός της Haas αφού εξερράγη το μονοθέσιο βγήκε μέσα από τις φλόγες και έτρεξε μακριά. Αξίζει να σημειωθεί πως οι μπαριέρες διαλύθηκαν ολοσχερώς, οι εικόνες ήταν σοκαριστικές, ενώ ο αγώνας όπως ήταν λογικό διακόπηκε επ’ αόριστον.

Οι γιατροί έφτασαν άμεσα στο σημείο και τον κουβάλησαν στο ασθενοφόρο, με τον Γάλλο να περπατάει με δυσκολία, αλλά να δείχνει πως δεν έχει υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό. Το θετικό είναι τα πολύ υψηλά επίπεδα ασφαλείας στη Formula 1, αφού ο Γκροζάν δεν υπέστη κάποιο σοβαρό τραυματισμό σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ομάδας, μεταφέρθηκε για προληπτικές εξετάσεις καθώς δεν είχε κάτι περισσότερο από μικρά καψίματα στα χέρια και τους αστραγάλους.

Δείτε τα βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ