Πέρεζ : «Ελπίζω να μην ονειρεύομαι»

Πέρεζ : «Ελπίζω να μην ονειρεύομαι»

Χαρούμενος ο πιλότος της Racing Point για την πρώτη του νίκη στην Formula 1.

Ο Τσέκο Πέρεζ ζει το δικό του όνειρο, με τον πιλότο της Racing Point να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη στην Formula 1.

Ο Μεξικανός οδηγός μίλησε για το σπουδαίο επίτευγμα, υπογραμμίζοντας πως το ονειρευόταν χρόνια.

«Ελπίζω να μην ονειρεύομαι, γιατί ονειρευόμουν τόσα χρόνια να είμαι νικητής και γι αυτή τη στιγμή έπρεπε να περιμένω 10 χρόνια. Δεν ξέρω τι να πω. Μετά τον πρώτο γύρο, ο αγώνας είχε πάει πάλι, όπως και το περασμένο Σαββατοκύριακο. Πάλι ήμουν 3ος και πάλι είχα το βάθρο. Είπα από μέσα μου πως αυτή τη φορά δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε, πρέπει να ανακάμψουμε, να το ζήσουμε αυτό, κάνοντας το καλύτερο δυνατό. Αυτή τη σεζόν η τύχη δεν ήταν μαζί μας, αλλά τελικά το καταφέραμε.

Η Mercedes είχε κάποια προβλήματα, αλλά νομίζω ότι στο τέλος ο ρυθμός μου ήταν αρκετά δυνατός για να κρατήσω πίσω μου τον Ράσελ, ο οποίος πρέπει να το πούμε, πως σήμερα έκανε έναν φανταστικό αγώνα. Έκανα ένα μεγάλο λάθος κατά τη διάρκεια του πρώτου αυτοκινήτου ασφαλείας, μπλόκαρα το μπροστινό αριστερό ελαστικό μου άσχημα και έτσι έπρεπε να αλλάξω ελαστικά. Σήμερα είχαμε πολύ καλό ρυθμό και φάνηκε και από την 3η θέση του Λανς.

Νομίζω ότι διαβάσαμε πολύ καλά τον αγώνα όλο το Σαββατοκύριακο και δικαιωθήκαμε. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος. Η νίκη μου προσφέρει ηρεμία στο μυαλό και είμαι ΟΚ με τον εαυτό μου. Απέδειξα σε όλους τι αξίζω. Αυτό που συμβαίνει τώρα, που κινδυνεύω να μείνω δίχως μπάκετ, δεν είναι τόσο πολύ στα χέρια μου αυτή τη στιγμή. Αλλά ξέρω ότι θέλω να συνεχίσω και βρίσκομαι ίσως στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας μου. Είμαι πολύ ταχύς και πολύ έμπειρος. Αν δεν είμαι στο grid το επόμενο έτος, θα επιστρέψω το 2022 σίγουρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ