Χάμιλτον : «Σκοπεύω να είμαι στη Μερσέντες και την επόμενη χρονιά»

Χάμιλτον : «Σκοπεύω να είμαι στη Μερσέντες και την επόμενη χρονιά»

Ο Λιούις Χάμιλτον μίλησε για το μέλλον του στη Μερσέντες τονίζοντας πως σκοπός του είναι να παραμείνει και τη νέα σεζόν στη Γερμανική ομάδα.

Ο Λιούις Χάμιλτον κατέκτησε τον έβδομο τίτλο στην καριέρα του, σε μία ακόμη εξαιρετική σεζόν για τον Βρετανό πιλότο της Μερσέντες που δεν είχε αντίπαλο στις πίστες.

Πλέον ο 35χρονος οδηγός καλείται να σκεφτεί το μέλλον του μιας και το συμβόλαιο του με τη Γερμανική ομάδα ολοκληρώθηκε, όντας αυτή τη στιγμή ελέυθερος.

Σε δηλώσεις του ο Χάμιλτον μίλησε για το τι σκέφτεται να κάνει τονίζοντας πως στόχος του είναι να παραμείνει και τη νέα σεζόν στη Μερσέντες καθώς όπως είπε έχουν πολλά να πετύχουν ως ομάδα, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να έχει τελειώσει η ανανέωση του μέχρι τα Χριστούγεννα.

Όσα είπε ο Λιούις Χάμιλτον:

«Ελπίζω τις επόμενες δύο εβδομάδες να συμφωνήσουμε. Θα ήταν καλό να τελειώσουμε μέχρι τα Χριστούγεννα. Σκοπεύω να είμαι εδώ και την επόμενη χρονιά.

Νομίζω ότι ως ομάδα έχουμε να πετύχουμε πολλά στο άθλημα. Μπορούμε να ξεκινήσουμε συζητήσεις αυτή την εβδομάδα, ελπίζω να έχουμε τελειώσει πριν από τα Χριστούγεννα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ