Παραμένουν (ευτυχώς) τα paddock girls στο MotoGP (vid/pics)

Παραμένουν (ευτυχώς) τα paddock girls στο MotoGP (vid/pics)

Στην Formula 1 μπορεί η ανάλαφρη παρουσία τους ήδη να αποτελεί παρελθόν, αλλά στο MotoGP έχουν διαφορετική οπτική επί του θέματος και θα τις διατηρήσουν και για το πρωτάθλημα του 2018.

Η διαβεβαίωση προέρχεται μάλιστα από επίσημα χείλη. Ο Καταλανός Καρμέλο Εσπελέτα, ισχυρός άνδρας και διοργανωτής των MotoGP, διαβεβαίωσε πως δεν θα καταργηθούν οι όμορφες παρουσίες που πριν τον αγώνα κρατούν ταμπελάκια με τους αριθμούν των οδηγών (paddock girls) αλλά και τις ομπρέλες πάνω από τους αναβάτες (umbrella girls).

«Στο MotoGP, αντίθετα από ότι αποφάσισε η Formula 1, δεν θα βάλουμε κανόνες για τα umbrella girls. Βεβαίως επειδή σεβόμαστε τις ιδιαιτερότητες και τους νόμους της κάθε χώρας, αν κάποια χώρα μας πει πως δεν θέλει umbrella girls θα το σεβαστούμε. Ειδικά όμως για αυτήν την χώρα.

Δεύτερον και αυτό πρέπει να το σεβαστούν όλοι, οι κοπέλες που εργάζονται σε αυτόν τον τομέα, πρέπει να σέβονται τους νόμους της κάθε χώρας και το ντύσιμό τους να ακολουθεί τους νόμους αυτής. Αν πω εγώ, πως δεν θα πρέπει να κρατάνε τα νούμερα στην σχάρα εκκίνησης γυναίκες, θα αποτελεί διάκριση κατά των γυναικών και αυτό δεν με εκφράζει. Οι χορηγοί αποφασίζουν αν θέλουν άντρες ή γυναίκες γι’ αυτή τη δουλειά».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ