Σε αναζήτηση του επόμενου «Χάμιλτον» η Mercedes

Σε αναζήτηση του επόμενου «Χάμιλτον» η Mercedes

H Mercedes, βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση της διάδοχης κατάστασης του τετράκις παγκόσμιου πρωταθλητή στην Formula 1, Λιούις Χάμιλτον.

Ο Λιούις Χάμιλτον είναι ο καλύτερος εν ενεργεία πιλότος της Formula 1 και ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών στο άθλημα. Ο χρόνος όμως είναι ο μόνος που δεν μπορεί να νικήσει ο 33χρονος πλέον Βρετανός.

Από την άλλοι οι Γερμανοί της Mercedes, δικαιολογούν τα χαρακτηριστικά που τους προσάπτονται (προγραμματισμός, προνοητικότητα) και ήδη βρίσκονται σε φάση ανανέωσης και σχεδιασμού της επόμενης μέρας, όποτε και αν έρθει αυτή.

Ο Χάμιλτον από το 2013 που συνεργάζεται με την Mercedes, έχει κατακτήσει 2 παγκόσμια πρωταθλήματα (2015, 2017) και είναι από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης και βελτίωσης της γερμανικής εταιρίας και των μονοθέσιών της. Για αυτό και όταν επιλέξει να αποσυρθεί ο πολυνίκης Βρετανός, οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να υπάρξει ομαλή μετάβαση στην επόμενη κεντρική φιγούρα γύρω από την οποία θα κινηθεί η Mercedes. Μάλιστα όπως υποστήριξε ο διευθυντής, Τότο Βόλφ:

«Έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά, για να βρούμε τον επόμενο Χάμιλτον για μετά από τέσσερα, πέντε, έξι ή επτά χρόνια, όταν αποφασίσει ο Λιούις, ότι τελείωσε με τη Formula 1. Ο Λιούις έχει εξελιχθεί σε έναν πολύ σημαντικό πυλώνα αυτής της ομάδας και δεν τίθεται καν το ερώτημα, αν θα συνεχίσουμε μαζί. Οι συνομιλίες γίνονται σε πολύ θετικό κλίμα και έχουμε την πεποίθηση πως είναι μόνο θέμα χρόνου, μέχρι να συμφωνήσουμε σε όλα και να υπογράψουμε το νέο συμβόλαιο».

Στο ίδιο κλίμα βέβαια κινείται και ο ίδιος ο Λιούις Χάμιλτον που ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Έχουμε κάτι σπουδαίο και το μόνο ζητούμενο για εμάς είναι να το συνεχίσουμε, να το αναπτύξουμε και να επεξεργαστούμε, τι μπορώ να κάνω εγώ για αυτούς αλλά και αυτοί για εμένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ