Θρίαμβος του Φερστάπεν στο Grand Prix Γαλλίας (pics+vid)

Θρίαμβος του Φερστάπεν στο Grand Prix Γαλλίας (pics+vid)

Θριαμβευτής από το Grand Prix της Γαλλίας φεύγει ο Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος προσπέρασε τον Λούις Χάμιλτον δύο γύρους πριν το φινάλε.

Θριαμβευτής από το Γκραν Πρι της Γαλλίας φεύγει ο Μαξ Φερστάπεν, με τον οδηγό της Red Bull να προσπερνάει τον Λούις Χάμιλτον στους δύο τελευταίους γύρους και να νικάει στο GP της Formula 1.

Ο Ολλανδός οδηγός πρώτα διέλυσε τα χρονόμετρα και πήρε την pole position το Σάββατο και σήμερα αναδείχθηκε μεγάλος νικητής στον Γκραν Πρι, και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο: εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι τα ελαστικά του ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση και προσπέρασε τον Χάμιλτον στον προτελευταίο γύρο, παίρνοντας έτσι την τρίτη φετινή του νίκη.

Ο οδηγός της Red Bull ξεκίνησε από την 1η θέση, ωστόσο έχασε το προβάδισμα μόλις από την πρώτη στροφή, με τον Χάμιλτον να περνάει πρώτος. Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής διατηρούσε το προβάδισμα μέχρι τον προτελευταίο γύρο, όταν και ο Φερστάπεν τον προσπέρασε και είδε πρώτος την καρό σημαία, με τον Μεξικανό Σέρχιο Πέρες να τερματίζει τρίτος, ενώ ο Μπότας έμεινε στην 4η θέση.

Πλέον, ο Φερστάπεν διατηρείται στην κορυφή, ανεβάζοντας τη διαφορά του από τον Χάμιλτον στους 12 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ