Haas: Κρατά Μαζέπιν, παλεύει για Σουμάχερ το 2022

Haas: Κρατά Μαζέπιν, παλεύει για Σουμάχερ το 2022

Εντείνει τις προσπάθειες της η Haas για να κρατήσει και τους δύο οδηγούς της και το 2022. Μένει ο Νικίτα Μαζέπιν, με την ομάδα να επικεντρώνεται στον Μικ Σουμάχερ.

Η Haas φέτος δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση έχοντας το χειρότερο μονοθέσιο στο grid και επικεντρώνεται ήδη στη νέα σεζόν. Η αμερικανική ομάδα σκοπεύει να κρατήσει και τους δύο οδηγούς της, Νικίτα Μαζέπιν και Μικ Σουμάχερ και το 2022, ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο τη νέα χρονιά.

Ο γιος του Γερμανού θρύλου της Formula 1 ανακοινώθηκε μόλις στα τέλη του 2020 με πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας, πρόσφατα όμως κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα περί φλερτ της Alfa Romeo. Ο επικεφαλής της ομάδας Γκούντερ Στάινερ διέψευσε τα διάφορα σενάρια, μιλώντας για το μέλλον των δύο νεαρών πιλότων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ορισμένα θέματα που πρέπει να λυθούν. Είναι ένα συμβόλαιο που εμπλέκονται πολλές πλευρές, διότι έχει συμβόλαιο και με τη Ferrari. Μένει να ολοκληρωθούν κάποιες διαδικασίες και μετά θα φτάσουμε στην ανανέωση. Ο Μικ καλά κάνει και αναφέρει πως δεν έχει υπογράψει ακόμα, υπάρχουν συμφωνίες στη μέση και είναι πιο δύσκολο από τις περιπτώσεις όπου ένας οδηγός έχει συμβόλαιο με μία ομάδα. Με τον Νικίτα (Μαζέπιν) «Όλα είναι μια χαρά, έχουμε υπογράψει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ