Οκόν – «Η νίκη ήρθε χάρη στον Αλόνσο»

Οκόν – «Η νίκη ήρθε χάρη στον Αλόνσο»

Ο Σεμπαστιάν Οκόν ανέφερε πως η νίκη που πήρε στο γκραν πρι της Ουγγαρίας ήρθε χάρη στον team mate του Φερνάντο Αλόνσο.

Ο πρωταγωνιστής του γκραν πρι της Ουγγαρίας, Σεμπαστιάν Οκόν, τόνισε ότι η νίκη που πήρε στο γκραν πρι της Ουγγαρίας ήρθε χάρη στον team mate του Φερνάντο Αλόνσο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νιώθω πάρα πολύ καλά. Πρώτη νίκη στη Formula 1. Είχαμε μερικές δύσκολες στιγμές φέτος αλλά τις ξεπεράσαμε μαζί με την ομάδα. Είχαμε φανταστικό ρυθμό στο Σίλβερστον και σήμερα πήραμε τη νίκη. Είναι φανταστικό. Επίσης, συγχαρητήρια στον Φερνάντο (Αλόνσο) γιατί η νίκη ήρθε και χάρη σε αυτόν. Πολύ καλή ομαδική δουλειά και ήταν μια φανταστική ημέρα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει όλοι. Στις δύσκολες στιγμές, όταν αποκλείεσαι από το Q1, όταν ξεκινάς από τη 17η θέση και δεν ξέρει πού ακριβώς βρίσκεσαι, η ομάδα διατήρησε την εμπιστοσύνη της. Επιστρέψαμε εκεί που ανήκουμε και είναι φανταστικό.

Ο Σεμπάστιαν (Φέτελ) ήταν πολύ γρήγορος σε όλο τον αγώνα και μου άσκησε μεγάλη πίεση αλλά κατάφερα να τον κρατήσω πίσω μου. Είναι πολύ ωραίο να δουλεύω με τον Φερνάντο. Από το ξεκίνημα της χρονιάς έχουμε δημιουργήσει ένα δίδυμο-σοκ. Δουλεύουμε μαζί και πιέζουμε την ομάδα για να βελτιωθούμε και να βρεθούμε πιο κοντά στην κορυφή.

Όλοι μου έλεγαν πολλά για τον Αλόνσο πριν έρθει στην ομάδα αλλά όλα ήταν λάθος. Μπορώ να σας πω ότι είναι ένας πραγματικά φανταστικός τύπος και απολαμβάνω τη συνεργασία μας. Μακάρι όλοι (η οικογένειά του) να ήταν εδώ σήμερα. Θα πετάξω αύριο το πρωί για να τους δω και η Δευτέρα θα είναι πάρα πολύ ωραία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ