Μάρτιν – «Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα…»

Μάρτιν – «Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα…»

Ο Χόρχε Μάρτιν στάθηκε στη μεγάλη του νίκη στο MotoGP Στυρίας και τόνισε πως ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που κατάφερε.

Στη μεγάλη του νίκη στο MotoGP Στυρίας στάθηκε ο Χόρχε Μάρτιν, τονίζοντας ότι ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που κατάφερε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Σίγουρα είμαι ακόμη τρελαμένος. Δεν το πιστεύω ακόμα και έτσι γι’ αυτό δεν είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Ήταν φοβερός αγώνας. Κράτησα ένα πραγματικά σταθερό ρυθμό σε όλο τον αγώνα.

Ήμουν πολύ αυτοσυγκεντρωμένος. Ακόμη και αν έκανα μερικά λάθη, ήμουν πολύ συγκεντρωμένος. Προσπάθησα να πιέσω περισσότερο στα φρένα, αλλά το μπροστινό είχε καταστραφεί τους τελευταίους γύρους και σκεφτόμουν πολλά πράγματα.

Ήταν χειρότερα στους τελευταίους γύρους, αλλά ευχαριστώ την οικογένειά μου γιατί αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα στα όνειρά μου. Πρέπει να αφιερώσω αυτή την νίκη για όλους τους ανθρώπους που με βοηθήσανε αλλά κυρίως για τον παππού μου που δίνει την μάχη για τη ζωή του, στο νοσοκομείο. Έχουμε ένα περιθώριο να βελτιωθούμε κι’ άλλο…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ