Φερνάντο Αλόνσο : Σκέφτηκε να αποσυρθεί από τη Formula 1

Φερνάντο Αλόνσο : Σκέφτηκε να αποσυρθεί από τη Formula 1

Ο Φερνάντο Αλόνσο δεν πέρασε και την καλύτερή του αγωνιστική σεζόν στη Formula 1 με τα χρώματα της McLaren Honda. Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Renault Ισπανός πιλότος, μπήκε σε δεύτερες σκέψεις για το αν θα συνεχίσει να τρέχει στις πίστες της Formula 1. «Αισθάνθηκα ότι δεν ήταν ο χρόνος για μένα να φύγω, […]

Ο Φερνάντο Αλόνσο δεν πέρασε και την καλύτερή του αγωνιστική σεζόν στη Formula 1 με τα χρώματα της McLaren Honda. Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Renault Ισπανός πιλότος, μπήκε σε δεύτερες σκέψεις για το αν θα συνεχίσει να τρέχει στις πίστες της Formula 1.

«Αισθάνθηκα ότι δεν ήταν ο χρόνος για μένα να φύγω, όχι με αυτά τα αποτελέσματα, όχι με αυτά τα συναισθήματα. Ήξερα ότι θα το μετάνιωνα για το υπόλοιπο της ζωής μου και θα είχα αυτή την πικρή γεύση για το υπόλοιπο της καριέρας μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλόνσο στο περιοδικό F1 Racing και πρόσθεσε: «Προφανώς και συνεχίζω να θέλω να πετύχω. Υπάρχουν ανεκπλήρωτα πράγματα για μένα και την McLaren μαζί.»

Ο πολύπειρος πιλότος έδωσε και μια υπόσχεση όμως, ότι θα δώσει αυτό το παραπάνω έχοντας καλύτερο πακέτο φέτος: «Δεν το ένιωθα για αρκετό καιρό, αλλά τώρα νιώθω ότι μπορώ να κάνω μια πολύ καλή χρονιά εάν έχουμε ένα καλό πακέτο γιατί είμαι σίγουρος ότι θα μπορώ να δώσω αυτό το έξτρα που δίνω σε όλη μου την καριέρα. Αυτό ήταν το πιο δύσκολο να δώσω τα προηγούμενα 3 χρόνια: την αφοσίωση, την δουλειά, τα συμπεράσματα στον προσομοιωτή. Αυτό το κάτι έρχεται σε έναν οδηγό αλλά για να το δώσεις όταν είσαι στο Μεξικό και έχεις ποινή λόγω αλλαγής κινητήρα και να ξεκινάς από το τέλος, πράγματα όπως τα έξτρα δέκατα ή οι κινήσεις στον αγώνα ή οι μαγικές εκκινήσεις δεν έρχονται. Δεν είναι συνειδητά. Είναι το πως νιώθεις εκείνη την μέρα.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ