Χάμιλτον – «Το σπορ πήρε μία λάθος απόφαση – Όλα έγιναν για τα λεφτά»

Χάμιλτον – «Το σπορ πήρε μία λάθος απόφαση – Όλα έγιναν για τα λεφτά»

Ο Λιούις Χάμιλτον ξέσπασε μετά τα όσα συνέβησαν στο Grand Prix του Βελγίου που ολοκληρώθηκε έπειτα από μόλις δύο γύρους, αναφέροντας πως όλα έγιναν για τα λεφτά.

Το Grand Prix του Βελγίου διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή με τους πιλότους να κάνουν μόλις δύο γύρους ίσα-ίσα ώστε να θεωρηθεί έγκυρος ο αγώνας.

Ο Λιούις Χάμιλτον στις δηλώσεις του ξέσπασε για την όλη κατάσταση αναφέροντας πως το άθλημα πήρε λάθος απόφαση να ξεκινήσει τον αγώνα, επισημαίνοντας πως όλα έγιναν για τα λεφτά.

Οι δηλώσεις του Λιούις Χάμιλτον:

«Το χρήμα μιλάει. Πραγματικά αυτό συνέβη, κάναμε δύο γύρους απλά για να υπάρξει τυπικά αγώνας, αυτό έχει να κάνει αποκλειστικά με το χρήμα, να πληρωθούν όλοι κανονικά και να τηρηθούν τα συμβόλαια κανονικά. Όμως νομίζω πως θα έπρεπε και οι θεατές να πάρουν τα χρήματά τους πίσω.

Δυστυχώς δεν είδαν αυτό για το οποίο πλήρωσαν. Νομίζω πως σήμερα το σπορ πήρε μία λάθος απόφαση. Φυσικά και θα θέλαμε να αγωνιστούμε. Όμως για να θεωρηθεί επισήμως αγώνας, πρέπει να ολοκληρωθούν δύο γύροι.

Ανάμεσα στην πρώτη διακοπή και την δεύτερη προσπάθειά μας, έβρεχε συνεχώς. Μας έστειλαν εκεί έξω για ένα και μόνο λόγο. Γι’ αυτό και νιώθω τόσο άσχημα για τους θεατές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ