Φερστάπεν για Χάμιλτον – «Δεν εξαρτάται από εμένα αν θα τον αποδοκιμάσουν στην Ολλανδία»

Φερστάπεν για Χάμιλτον – «Δεν εξαρτάται από εμένα αν θα τον αποδοκιμάσουν στην Ολλανδία»

Ο Μαξ Φερστάπεν δήλωσε πως δεν εξαρτάται από τον ίδιο το αν θα αποδοκιμάσουν τον Λιούις Χάμιλτον στο Grand Prix της Ολλανδίας.

Η κόντρα του Μαξ Φερστάπεν με τον Λιούις Χάμιλτον για την κατάκτηση του πρωταθλήματος καλά κρατεί ήδη από τους πρώτους αγώνες της σεζόν.

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, ο Βρετανός οδηγός της McLaren έχει έναν άξιο ανταγωνιστή για τον τίτλο, με τον Ολλανδό της Red Bull να μην τον έχει αφήσει σε ησυχία.

Αυτή τη στιγμή, η μεταξύ τους διαφορά στην βαθμολογία είναι μόλις τρεις βαθμοί, με τον Φερστάπεν να αναδεικνύεται νικητής στον αγώνα – φάρσα του Σπα και τον Χάμιλτον να καταλήγει στην τρίτη θέση.

Επόμενος αγώνας είναι το προσεχές Σαββατοκύριακο στην Ολλανδία, με τον οδηγό της Red Bull να έχει και το αβαντάζ της υποστήριξης του κοινού. Ο Φερστάπεν μίλησε για αυτό στη συνέντευξη τύπου και ρωτήθηκε μάλιστα για το ενδεχόμενο οι συμπατριώτες του να αποδοκιμάσουν τον Λιούις Χάμιλτον.

Θυμίζουμε πως στον αγώνα του Σίλβερστοουν, ο Βρετανός έβγαλε εκτός αγώνα τον Φερστάπεν και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με την εντός έδρας νίκη που κατέκτησε.

Ο Φερστάπεν είπε πως δεν είναι στο χέρι του να σταματήσει τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του Χάμιλτον και το μόνο που ελπίζει είναι να απολαύσουν οι θεατές έναν υπέροχο αγώνα.

«Λοιπόν, το βλέπω έτσι: ξέρετε ότι όταν πηγαίνετε σε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου και είστε στο σπίτι σας, ο αντίπαλος θα αποδοκιμαστεί κάποια στιγμή. Δεν εξαρτάται από το τοπικό κλαμπ να πάει στα μεγάφωνα και να πει, «παιδιά, δεν μπορείτε να αποδοκιμάσετε», γιατί φυσικά θα συμβεί. Είναι πολύ παθιασμένοι και θα υποστηρίξουν την τοπική ομάδα τους», ανέφερε αρχικά για να προσθέσει: «Δεν νομίζω ότι εξαρτάται από μένα να πω, «δεν μπορείτε να αποδοκιμάσετε» επειδή δεν είμαι εγώ και πρέπει να επικεντρωθώ σε αυτό που κάνω στην πίστα. Αλλά είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι εδώ μόνο για να δουν ένα υπέροχο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο». 

Έκλεισε τις δηλώσεις του, λέγοντας: «Αυτό που ελπίζω είναι όλοι να περάσουν καλά και να απολαύσουν τον αγώνα, βλέποντας εμάς να παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ