ΜotoGP – Κυριάρχος ο Μπανάια στις κατακτήριες του Μισάνο

ΜotoGP – Κυριάρχος ο Μπανάια στις κατακτήριες του Μισάνο

Ο Πέκο Μπανάια ήταν «άπιαστος» στις κατακτήριες δοκιμές του Μισάνο και πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη pole position στη σεζόν, κάνοντας και νέο ρεκόρ πίστας. Δεύτερος ο Τζακ Μίλερ, τρίτος ο Φάμπιο Κουαρταραρό.

Ο Πέκο Μπανάια βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και το απέδειξε για άλλη μια φορά στις κατακτηρίες δοκιμές στη πίστα του Μισάνο.

Ο Ιταλός αναβάτης ήταν «άπιαστος» πάνω στη Ducati και πήρε τη δεύτερη σερί pole position μετά από εκείνη στην Αραγονία, κάνοντας παράλληλα και νέο ρεκόρ πίστας, στο «σπίτι» του Βαλεντίνο Ρόσι.

Ο Μπανάια «έγραψε» 1:31.065 και «έσβησε» με μιας τις ελπίδες των υπολοίπων για την διεκδίκηση της πρώτης θέσης.

Στη δεύτερη θέση θα εκκινήσει και η δεύτερη εργοστασιακή Ducati με τον Τζακ Μίλερ. Ο Αυστραλός έμεινε 0,249 δευτ. πίσω από τον teammate του, ενώ τρίτος ολοκλήρωσε ο πρωτοπόρος στη βαθμολογία Φάμπιο Κουαρταραρό με Yamaha.

Χόρχε Μάρτιν και Ζοάν Ζαρκό με τις άλλες δύο Ducati θα ξεκινήσουν από την 5η και 6η θέση, με τον Πολ Εσπαργκαρό να συμπληρώνει τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης.

Ο Μαρκ Μάρκεθ είχε μια πτώση στα τελευταία λεπτά του Q2 και έπεσε στην έβδομη θέση, ενώ για άλλο έναν αγώνα απογοήτευσε ο Βαλεντίνο Ρόσι, με τον Ιταλό θρύλο του αθλήματος να εκκινά τον αγώνα από την τελευταία σειρά.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 15:00 την Κυριακή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ