Formula 1 – «Λίμνη» η πίστα του Σότσι λίγες μέρες πριν τον αγώνα (vid)

Formula 1 – «Λίμνη» η πίστα του Σότσι λίγες μέρες πριν τον αγώνα (vid)

Ένα βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα, δείχνει τη πίστα του Σότσι να έχει μετατραπεί σε λίμνη εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων, λίγες μέρες πριν τον αγώνα της Formula 1.

Η Formula 1 μεταφέρεται στη Ρωσία και τη πίστα του Σότσι για τον 15ο (από τους 22) αγώνα της χρονιάς.

Το τριήμερο 24-26 Σεπτεμβρίου, το ενδιαφέρον θα είναι επικεντρωμένο εκεί, με τη μάχη του πρωταθλήματος να έχει ανάψει για τα καλά, ενώ τα όσα έγιναν στο Grand Prix της Μόντσα, με πρωταγωνιστές τους Φερστάπεν και Χάμιλτον, έχουν «ανάψει» και άλλο τη μεταξύ τους κόντρα.

Θυμίζουμε πως στη βαθμολογία των οδηγών, ο Ολλανδός προηγείται του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή με πέντε βαθμούς (226,5 έναντι 221,5), αλλά στο Σότσι θα εκκινήσει τρεις θέσεις πίσω από αυτή που θα καταλάβει στις κατακτήριες δοκιμές, εξαιτίας του συμβάντος με τον Βρετανό στην Ιταλία.

Ένα θέμα στη Ρωσία, όσο οδεύουμε προς τον χειμώνα, είναι πάντα οι καιρικές συνθήκες. Ένα βίντεο από τη πίστα, λίγες μέρες πριν οι ομάδες μεταβούν εκεί για τον αγώνα, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Φαίνεται πως η βροχή έχει κάνει για τα καλά την εμφάνισή της, μετατρέποντας σε λίμνη τη διαδρομή που θα καλύψουν οι 20 οδηγοί. Στοιχείο το οποίο θα αποτελέσει πρόβλημα, αν η βροχόπτωση συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ