Ρίχνουν… πόρτα οι Ολλανδοί στην Formula 1

Ρίχνουν… πόρτα οι Ολλανδοί στην Formula 1

Στην «εξορία» φαίνεται πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Μαξ Φερστάπεν, καθώς οι συμπατριώτες του έριξαν άκυρο στην προοπτική του να φιλοξενήσουν έναν αγώνα Formula 1. Το πλάνο της διοργανώτριας αρχής του κορυφαίου μηχανοκίνητου σπορ στον πλανήτη, είναι να υπάρχουν ολοένα και περισσότερα Grand Prix σε δρόμους πόλεων όπως αυτά που ήδη υπάρχουν σε Σιγκαπούρη, […]

Στην «εξορία» φαίνεται πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Μαξ Φερστάπεν, καθώς οι συμπατριώτες του έριξαν άκυρο στην προοπτική του να φιλοξενήσουν έναν αγώνα Formula 1.

Το πλάνο της διοργανώτριας αρχής του κορυφαίου μηχανοκίνητου σπορ στον πλανήτη, είναι να υπάρχουν ολοένα και περισσότερα Grand Prix σε δρόμους πόλεων όπως αυτά που ήδη υπάρχουν σε Σιγκαπούρη, Βαλένθια και Μονακό. Στην ίδια λογική προτάθηκε και στις δυο μεγάλες ολλανδικές πόλεις Άμστερνταμ και Ρότερνταμ να φιλοξενήσουν ένα Grand Prix.

Στο Άμστερνταμ το συζητούν, μόνο όμως εφόσον ο αγώνας γίνει σε πίστα, ενώ στο Ρότερνταμ το αποκλείουν τουλάχιστον για τα επόμενα τρία χρόνια λόγω της ανακαίνισης του τούνελ Μάας και της ανακατασκευής του Coolsingel.

Κάπως έτσι φαίνεται πως θα αργήσει αρκετά χρόνια να διεξαχθεί αγώνας της Formula 1 στην Ολλανδία. Τελευταία φορά που έγινε αυτό ήταν πριν από 32 σχεδόν χρόνια και το Grand Prix του Ζάντβουρτ το 1985.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ