Αλόνσο – «Με τον Χάμιλτον δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις»

Αλόνσο – «Με τον Χάμιλτον δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις»

Ο Φερνάντο Αλόνσο επισήμανε σε δηλώσεις του πως οι σχέσεις του με τον Λιούις Χάμιλτον δεν είναι και οι καλύτερες, όμως όπως και να έχει ο ένας σέβεται τον άλλον.

Το πρωτάθλημα της Formula 1 έχει μπει στην τελευταία ευθεία, καθώς απομένουν τρεις αγώνες, με τον Φερνάντο Αλόνσο να μιλά για τις σχέσεις του με τον Λιούις Χάμιλτον.

Ο Ισπανός πιλότος τόνισε πως οι σχέσεις του έχουν ψυχρανθεί αφού δεν συμφωνούν σε πολλά πράγματα, όμως επισήμανε ότι υπάρχει αλληλοσεβασμός και από τις δύο πλευρές.

Οι δηλώσεις του Φερνάντο Αλόνσο:

Για τις σχέσεις του με τον Χάμιλτον: «Μιλούσαμε από το 2008 μέχρι το 2011 και ήμασταν πιο κοντά από ποτέ εκείνα τα χρόνια γιατί κατανοούσαμε πως το 2007 δεν είχαμε και την καλύτερη διαχείριση από τους επικεφαλής μας. Ήμασταν νέοι και ήμασταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, όμως δεν είχαμε την κατάλληλη καθοδήγηση.

Έκτοτε είχαμε αμοιβαίο σεβασμό και καταλαβαίναμε ο ένας τον άλλο. Τώρα έχουμε ακόμα αυτή τη σχέση αλληλοσεβασμού, όμως είναι πιο ψυχρή από πριν. Έχουμε διαφορετικές απόψεις για πολλά πράγματα. Ο Λιούις έχει ένα διαφορετικό lifestyle και αυτό μας κάνει να διαφέρουμε».

Για το αν έχει κίνητρο ο Βρετανός μετά από 7 τίτλους: «Στη Formula 1 έχεις πάντα κίνητρο. Αν κερδίσεις το Πρωτάθλημα, τότε την επόμενη χρονιά ξεκινάς από το μηδέν και δεν κουράζεσαι ποτέ να κερδίζεις. Δεν πιστεύω πως αυτό είναι το δυνατό σημείο του Λιούις. Έχει πολλές αρετές αλλά το να συνεχίζει να κερδίζει δεν είναι εντυπωσιακό, είναι εύκολο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ