Την Παρασκευή η απόφαση των αγωνοδικών για το συμβάν Χάμιλτον-Φερστάπεν

Την Παρασκευή η απόφαση των αγωνοδικών για το συμβάν Χάμιλτον-Φερστάπεν

Η FIA ανακοίνωσε πως η απόφαση για το συμβάν ανάμεσα στον Χάμιλτον και τον Φερστάπεν στο Grand Prix του Ιντερλάγκος θα εξεταστεί την Παρασκευή.

Το συμβάν ανάμεσα στον Χάμιλτον και τον Φερστάπεν στον 48ο γύρο του Grand Prix στο Ιντερλάγκος συνεχίζει ακόμα να βρίσκεται στην επικαιρότητα, με τη FIA να ανακοινώνει πως η τελική απόφαση για το αν θα τιμωρηθεί η κίνηση του Ολλανδού οδηγού της Red Bull θα γίνει γνωστή αύριο Παρασκευή, όταν και θα ξεκινήσει το αγωνιστικό τριήμερο στην πίστα του Λοσάιλ, στο Κατάρ.

Θυμίζουμε πως μετά τη δημοσιοποίηση του on board πλάνου της Formula 1 από τη «μονομαχία« των δύο διεκδικητών του τίτλου, η Mercedes ζήτησε την επανεξέταση του συμβάντος, καθώς οι αγωνοδίκες στην αρχική τους απόφαση δεν είχαν τιμωρήσει τον Φερστάπεν. Εκπρόσωποι των δύο ομάδων συναντήθηκαν με τους αρμόδιους για να παρουσιάσουν τις θέσεις του πάνω στο ζήτημα, με τον Χάμιλτον να τονίζει πως στηρίζει τη Mercedes και τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας να κάνει λόγο για ένα αγωνιστικό συμβάν.

Απομένουν τρεις αγώνες για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος (Κατάρ, Σαουδική Αραβία, Άμπου Ντάμπι), με τον Φερστάπεν να βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης των οδηγών με 332,5 βαθμούς και τον Χάμιλτον να ακολουθεί με 318,5.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ