«Ερωτευμένος» με τον Ραϊκόνεν ο Φέτελ

«Ερωτευμένος» με τον Ραϊκόνεν ο Φέτελ

Στην 10ετή καριέρα του στην Formula 1, ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Σεμπάσταιν Φέτελ είχε αρκετούς ομόσταυλους στις ομάδες που αγωνίστηκε. Πιο πολύ όμως… αγαπά τον Φινλανδό Κίμι Ραϊκόνεν. Η λίστα αυτή έχει μέσα τα εξής ονόματα: Βιταντόνιο Λιούτσι, Σεμπαστιάν Μπουρντέ, Μαρκ Γουέμπερ, Ντάνιελ Ρικιάρντο και Κίμι Ραϊκόνεν. Όπως ανέφερε ο 30χρονος πιλότος της Φεράρι, […]

Στην 10ετή καριέρα του στην Formula 1, ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Σεμπάσταιν Φέτελ είχε αρκετούς ομόσταυλους στις ομάδες που αγωνίστηκε. Πιο πολύ όμως… αγαπά τον Φινλανδό Κίμι Ραϊκόνεν.

Η λίστα αυτή έχει μέσα τα εξής ονόματα: Βιταντόνιο Λιούτσι, Σεμπαστιάν Μπουρντέ, Μαρκ Γουέμπερ, Ντάνιελ Ρικιάρντο και Κίμι Ραϊκόνεν. Όπως ανέφερε ο 30χρονος πιλότος της Φεράρι, με τον Γουέμπερ είχαν την χειρότερη σχέση, αφού (και) η διαφορά ηλικίας ήταν μεγάλη. Με τον Ρικιάρντο τα πήγαιναν καλά όμως έχει ξεχωριστή θέση στην… καρδιά του για τον «Iceman».

Το απόμακρο στυλ του Φινλανδού πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή και το γεγονός πως κοιτά την δουλειά του χωρίς να μπλέκεται πολύ στο «παρασκήνιο» φαίνεται πως αρέσει πολύ στον Φέτελ που ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι πιο εύκολο, όταν δουλεύεις με κάποιον, που αισθάνεσαι ότι έχεις τον σεβασμό του. Πολλές φορές οι άνθρωποι κάνουν πιο δύσκολα τα πράγματα απ’ ό,τι είναι, ειδικά στη Formula1. Οπότε, είναι καλό να δουλεύεις με κάποιον που δεν έχει πολιτικές και μπερδέματα. Με δεδομένο αυτό, ο Κίμι είναι ο καλύτερος ομόσταυλος που είχα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ