Φερστάπεν – Καμία ποινή για το συμβάν με τον Χάμιλτον, απορρίφθηκε το αίτημα της Mercedes (pic, vid)

Φερστάπεν – Καμία ποινή για το συμβάν με τον Χάμιλτον, απορρίφθηκε το αίτημα της Mercedes (pic, vid)

Ευχάριστα νέα για τον Μαξ Φερστάπεν και την «Red Bull», καθώς οι αγωνιδίκες δεν βρήκαν κάτι μεμπτό στο συμβάν του Ολλανδού με τον Χάμιλτον στη Βραζιλία και δεν προχώρησαν σε κάποια κύρωση.

Καμία κύρωση δεν θα επιβληθεί στον Μαξ Φερστάπεν, όπως αποφάσισαν οι αγωνοδίκες, μετά και την επανεξέταση που ζήτησε η «Mercedes» για ένα συμβάν μεταξύ του Ολλανδού και του Λιούις Χάμιλτον στο Grand Prix της Βραζιλίας.

Η ομάδα του Βρετανού θεωρούσε πως ο αντίπαλός του και διεκδικητής του τίτλου, τον ανάγκασε να βγει εκτός πίστας, οδηγώντας αντικανονικά. Οι αγωνοδίκες δεν είχαν εξετάσει τη φάση όταν συνέβη και ο Χάμιλτον έκανε την προσπέραση λίγους γύρους αργότερα.

Η FIA όμως επέμεινε τελικά και δεν τιμώρησε τον Φερστάπεν, θεωρώντας ότι ναι μεν υπάρχουν ενδείξεις αντικανονικής οδηγικής συμπεριφοράς του, όμως δεν αρκούν για να στηρίξουν την επιβολή ποινής.

Το πρωτάθλημα πάντως βρίσκεται ακόμα σε «τεντωμένο σκοινί» με την διαφορά μεταξύ των δύο να βρίσκεται μόλις στους 14 βαθμούς υπέρ του οδηγού της «Red Bull» με 332.5 έναντι 318.5 του Χάμιλτον και με μόλις τρεις αγώνες να απομένουν μέχρι το φινάλε της σεζόν, όλα είναι πιθανά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ