Έξαλλος ο Φερστάπεν λίγο πριν τον «τελικό των τελικών»

Έξαλλος ο Φερστάπεν λίγο πριν τον «τελικό των τελικών»

Ο Μαξ Φερστάπεν δεν άντεξε άλλο και ξέσπασε για όλα όσα του... προσάπτουν.

H Formula 1 έχει μπει στην τελική της ευθεία, καθώς απομένει μόνο ένας αγώνας, «ο τελικός των τελικών» όπου οι ισόβαθμοι Λιούις Χαμιλτον και Μαξ Φερστάπεν θα διεκδικήσουν τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Λίγες μέρες πριν τη μάχη, ο Ολλανδός πιλότος, σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στο επεισοδιακό Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας, ενώ επισήμανε πως μόνο εκείνος τιμωρείται συνεχώς και άλλοι οδηγοί έχουν γλιτώσει ανάλογες ποινές.

Οι δηλώσεις του Μαξ Φερστάπεν:

«Αυτά που έκανα όταν αμύνθηκα τα έκαναν άλλοι δύο οδηγοί και δεν υπήρξε καμία αναφορά για ποινή. Δεν το καταλαβαίνω γιατί είναι σκληρή οδήγηση. Για εμένα όσα έγιναν δεν ήταν άξια ποινής και ούτε για τους άλλους που το έκαναν ήταν. Αλλά ξεκάθαρα μόνο εγώ παίρνω ποινές. Αν μάχεσαι μπροστά τότε τα πράγματα σαφώς είναι σημαντικότερα.

Για εμένα είναι άδικο που με μεταχειρίζονται διαφορετικά. Ξεκάθαρα άλλοι οδηγοί έχουν γλιτώσει ανάλογες ποινές. Πιστεύω πως αυτό είναι πρόβλημα. Αυτό που ζητάω είναι να είναι όλα ίσα και αυτό δεν συμβαίνει προς το παρόν. Αλλά όπως προανέφερα δεν πιστεύω πως έχω κάνει κάτι λάθος στην οδήγησή μου. Όλοι πρέπει να οδηγούν έτσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ