Formula 1 – Άμπου Ντάμπι – Ξανά ταχύτερος ο Χάμιλτον στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές (pic)

Formula 1 – Άμπου Ντάμπι – Ξανά ταχύτερος ο Χάμιλτον στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές (pic)

Ο Λιούις Χάμιλτον ήταν για ακόμη μια μέρα ταχύτερος στις ελεύθερες δοκιμές του GP του Άμπου Ντάμπι, αφήνοντας 2 δέκατα πίσω του τον Μαξ Φερστάπεν. Στις 15.00 ξεκινούν οι δοκιμές κατάταξης.

Η δράση συνεχίστηκε στην πίστα της Γιας Μαρίνα, με τον Λιούις Χάμιλτον να είναι για ακόμη μια μέρα ο ταχύτερος οδηγός στο FP3 στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι. Ο Βρετανός κατέβασε κατά 4 δέκατα τον χθεσινό(10/12) του χρόνο σημειώνοντας 1:23.274., αφήνοντας πίσω του κατά 2 δέκατα τον μεγάλο του αντίπαλο για τον φετινό τίτλο Μαξ Φερστάπεν.

Ο Χάμιλτον κυριάρχησε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια των ωριαίων δοκιμών, που ωστόσο διεξήχθησαν σε διαφορετικές συνθήκες, υπό το φως του ηλίου, σε σχέση με τις δοκιμές κατάταξης που ξεκινούν στις 15:00 (ώρα Ελλάδας), την ώρα του λυκόφωτος στο Εμιράτο της Μέσης Ανατολής.

Στην 3η θέση τερμάτισε ο Βάλτερι Μπότας με χρόνο 1.24.025  ο οποίος δυσκολεύτηκε ξανά με την ισορροπία της W12, ολοκληρώνοντας 0,7 δευτ. πίσω από τον teammate του.

Οι κατατακτήριες δοκιμές έχουν προγραμματιστεί στις 15.00 ώρα Ελλάδος, ενώ ο μεγάλος αγώνας που θα κρίνει τον επόμενο παγκόσμιο πρωταθλητή θα διεξαχθεί την Κυριακή(12/12) την ίδια ώρα.

Θυμίζουμε πως ο Λιούις Χάμιλτον ισοβαθμεί στην πρώτη θέση της κατάταξης των οδηγών με τον Μάξ Φερστάπεν, έχοντας ο καθένας από 369,5 βαθμούς, αλλά τον Ολλανδό να υπερισχύει, καθώς έχει μία νίκη παραπάνω από τον Βρετανό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ