Φερστάπεν – «Συμπάσχω με τον Χάμιλτον»

Φερστάπεν – «Συμπάσχω με τον Χάμιλτον»

Ο Μαξ Φερστάπεν μίλησε για τη μάχη που είχε με τον Λιούις Χάμιλτον στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι, δηλώνοντας πως συμπάσχει με τον Βρετανό οδηγό της Mercedes.

Ο Μαξ Φερστάπεν είναι εδώ και λίγες μέρες ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, με τον Ολλανδό της Red Bull να βγαίνει νικητής από μια απίστευτη μάχη που έδωσε με τον Λιούις Χάμιλτον, κάνοντας το καθοριστικό προσπέρασμα στον τελευταίο γύρο του Grand Prix του Άμπου Ντάμπι.

Ο 24χρονος μίλησε για ό,τι συνέβη στη Γιας Μαρίνα, δηλώνοντας πως αν και είναι χαρούμενος για το αποτέλεσμα, καταλαβαίνει την απογοήτευση του Χάμιλτον, καθώς έκανε έναν πολύ καλό αγώνα καθ΄ όλη τη διάρκειά του.

«Από τη μία μεριά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και από την άλλη είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος. Φυσικά συμπάσχω με τον Λιούις, έκανε τα πάντα σωστά καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αλλά η F1 είναι πολλές φορές απρόβλεπτη και πολλές φορές μπορεί η τύχη να γύρει υπέρ του ενός. Θα μπορούσε να είναι αλλιώς η κατάσταση όπου θα έχανα το πρωτάθλημα στον τελευταίο γύρο. Αυτό είναι δυστυχώς μέρος του παιχνιδιού», ανέφερε συγκεκριμένα ο Φερστάπεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ