Χάμιλτον : «Συγχαρητήρια στον Φέτελ και τη Φεράρι»

Χάμιλτον : «Συγχαρητήρια στον Φέτελ και τη Φεράρι»

Ο Λιούις Χάμιλτον αν και πήρε την pole position στο γκραν πρι της Αυστραλίας δεν κατάφερε να βγει πρώτος. Την καρό σημαία αντίκρισε ο μεγάλος του αντίπαλος, Σεμπάστιαν Φέτελ, με τον Βρετανό παγκόσμιο πρωταθλητή να αρκείται στη δεύτερη θέση. Ο Χάμιλτον μετά το τέλος της απονομής, έσπευσε να ποστάρει μήνυμα στον λογαριασμό του στο Twitter […]

Ο Λιούις Χάμιλτον αν και πήρε την pole position στο γκραν πρι της Αυστραλίας δεν κατάφερε να βγει πρώτος. Την καρό σημαία αντίκρισε ο μεγάλος του αντίπαλος, Σεμπάστιαν Φέτελ, με τον Βρετανό παγκόσμιο πρωταθλητή να αρκείται στη δεύτερη θέση.

Ο Χάμιλτον μετά το τέλος της απονομής, έσπευσε να ποστάρει μήνυμα στον λογαριασμό του στο Twitter δίνοντας συγχαρητήρια στον Γερμανό πιλότο της Φεράρι!

«Συνολικά, αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν θετικό. Συγχαρητήρια στον Σεμπ (σ.σ. στον Φέτελ) και τα παιδιά της Φεράρι, σήμερα έκαναν την καλύτερη δουλειά και εμείς είμαστε πίσω στον βαθμολογικό πίνακα. Εξακολουθούμε να έχουμε ρυθμό και ανυπομονούμε για το επόμενο γκραν πρι στο Μπαχρέιν.», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε το ποστ του:

https://twitter.com/LewisHamilton/status/977811318056083456

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ