Μικ Σουμάχερ – «Θέλω να συγκριθώ με τον πατέρα μου»

Μικ Σουμάχερ – «Θέλω να συγκριθώ με τον πατέρα μου»

Ο Μικ Σουμάχερ μίλησε για την παρθενική του σεζόν στη Formula 1 και τόνισε πως στο μέλλον θα ήθελε να καταφέρει όσα και ο πατέρας του.

Ο Μικ Σουμάχερ κρατάει τον θρύλο του πατέρα του ζωντανό στη Formula 1 και θέλει στο μέλλον να πετύχει ό,τι και αυτός. Ή τουλάχιστον έτσι ανέφερε σε δηλώσεις του λίγο καιρό μετά την ολοκλήρωση της παρθενικής του σεζόν στο άθλημα με τη Haas.

Ειδικότερα, ανέφερε: «Μου έχουν πει πως μοιάζουμε πολύ. Έχω τεράστιο σεβασμό για ό,τι έχει καταφέρει. Έπρεπε να δουλέψει σκληρά για τις νίκες και τα πρωταθλήματά του, τίποτα δεν του δόθηκε. Αυτό με εντυπωσιάζει, η δύναμη, η ενέργεια, ήθελε να είναι πάντα στο 100%. Πιστεύω πως θα με βοηθήσει να καταφέρω όσα εκείνος στο μέλλον».

Μίλησε και για το ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Μίκαελ Σουμάχερ στο οποίο συμμετείχε, λέγοντας πως τον φόρτισε συναισθηματικά: «Υπήρξε ακόμα μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Η κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ για τον πατέρα μου είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω. Εκτός από τις επιτυχίες του, έδειξε και την ανθρώπινη πλευρά του μπαμπά μου. Ήταν πολύ πετυχημένο. Αλλά την ίδια στιγμή είναι τρομερά δύσκολο για εμένα να το δω. Δείχνει πόσα συναισθήματα προκαλεί. Δεν μου αρέσει να συγκρίνω τον εαυτό μου με άλλους, προτιμώ να χαράζω το δικό μου μέλλον. Αλλά ήδη θέλω να συγκριθώ με τον μπαμπά μου».

Όσον αφορά τις καλύτερες στιγμές του εκτός πίστας, ανέφερε δύο: «Φέτος είχα δύο πολύ σημαντικές στιγμές εκτός πίστας. Μπορώ να πω πως ήταν στην Ουγγαρία και στην Τουρκία. Στη Βουδαπέστη είχα την ευκαιρία να παλέψω με τους διεκδικητές του πρωταθλήματος για αρκετούς γύρος και ήμουν μέσα στους βαθμούς. Σε κανονικές συνθήκες αυτό δεν είναι δυνατό για εμάς. Ένιωσα πολύ καλά. Στην Τουρκία κατάφερα στις κατατακτήριες να προκριθώ στη δεύτερη φάση των κατατακτήριων δοκιμών υπό δύσκολες συνθήκες. Οι πρώτες στροφές είχαν αρκετό νερό. Το να φτάσω τόσο ψηλά στην κατάταξη με ένα υποδεέστερο μονοθέσιο με έκανε να νιώσω φανταστικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ