Formula 1: Ματαιώθηκε το γκραν πρι της Ρωσίας

Formula 1: Ματαιώθηκε το γκραν πρι της Ρωσίας

Με ανακοίνωση της η Formula 1 έκανε γνωστό πως το γκραν πρι της Ρωσίας δεν θα διεξαχθεί την φετινή σεζόν, μετά την ρωσική εισβολή στη Ουκρανία.

Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, έχει προκαλέσει αρκετά προβλήματα με τον χώρο της Formula 1 να μην αποτελεί εξαίρεση. Από τις πρώτες κιόλας ώρες της εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, οι ιθύνοντες της FIA είχαν δεχθεί αρκετές πιέσεις ώστε να ματαιώσουν το ρωσικό γκαραν πρι την φετινή σεζόν, ενώ αρκετοί ήταν οι οδηγοί οι οποίοι είχαν εκφράσει την αντίθεση τους με την απόφαση της Ρωσίας.

Τελικά με ανακοίνωση της η Φόρμουλα 1 έκανε αυτό που αναμενόταν και ματαίωσε το γκραν πρι της Ρωσίας, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις 25 Σεπτεμβρίου στο Σότσι.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα Ένα ης FIA επισκέπτεται χώρες σε όλο τον κόσμο με ένα θετικό όραμα να ενώσει τους ανθρώπους, φέρνοντας τα έθνη κοντά.

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην Ουκρανία με θλίψη και σοκ κι ελπίζουμε για μια γρήγορη και ειρηνική επίλυση της παρούσας κατάστασης.

Το απόγευμα της Πέμπτης η Φόρμουλα Ένα, η FIA και οι ομάδες συζήτησαν τη θέση του αθλήματός μας και το συμπέρασμα είναι, συμπεριλαμβανομένης της άποψης όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ότι είναι αδύνατο να διεξαχθεί το ρωσικό γκραν πρι υπό τις παρούσες συνθήκες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ