Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Μαζέπιν στην HAAS

Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Μαζέπιν στην HAAS

Οι σχέσεις του Νικίτα Μαζέπιν με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ανάγκασαν την Αμερικάνικη ομάδα να διακόψει την συνεργασία μαζί του, κάνοντας παράλληλα γνωστό τον οδηγό που θα τον αντικαταστήσει.

Η αυλαία της νέα σεζόν της Formula 1 ανοίγει σε δύο εβδομάδες, ωστόσο το παρών σε αυτήν δεν αναμένεται να δώσει ο Ρώσος οδηγός της HAAS Νικίτα Μαζέπιν. Η Αμερικάνικη ομάδα σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν γερμανικά δημοσιεύματα αποφάσισε να λύσει τους δεσμούς της με τον 23χρονο οδηγό εξαιτίας της εισβολής των Ρώσων στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ αυτός που αναμένεται να τον αντικαταστήσει στο τιμόνι της HAAS είναι ο 25χρονος Βραζιλιάνος Πιέτρο Φιτιπάλντι, ο οποίος είναι εδώ και χρόνια ο τρίτος οδηγός της ομάδας.

Από την άλλη ο Νικίτα Μαζέπιν πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις ένα χρόνο στον μαγικό κόσμο της Formula 1, χωρίς να καταφέρει να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο, καθώς  σε 21 αγώνες και σε πρωτάθλημα 20 οδηγών κατάφερε να τερματίσει… 21ος, πίσω από τον Ρόμπερτ Κουμπίτσα που με μόλις δύο συμμετοχές κατετάγη ακριβώς από πάνω του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ