Σάινθ: «Η Φεράρι επέστρεψε»

Σάινθ: «Η Φεράρι επέστρεψε»

Ο Κάρλος Σάινθ μίλησε για το 1-2 της Φεράρι μετά από τρία χρόνια και τόνισε ότι η σπουδαία ιταλική εταιρεία επέστρεψε για τα καλά.

Την πρώτη της νίκη και 1-2 μετά από 2,5 χρόνια πανηγύρισε η Φεράρι, με τον Κάρλος Σάινθ να αναφέρει πως οι Ιταλοί επέστρεψαν εκεί που ανήκουν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κάρλος Σάινθ:

«Συγχαρητήρια στον Σαρλ, συγχαρητήρια στη Φεράρι. Η Φεράρι επέστρεψε και είναι πίσω με 1-2, εκεί όπου η ομάδα έπρεπε να είναι τα τελευταία χρόνια, όμως η σκληρή δουλειά αποδίδει και είμαστε εδώ.

Δεν ήθελα το αυτοκίνητο ασφαλείας σε εκείνο το σημείο, αλλά τελικά έκανα πολύ καλή επανεκκίνηση που μου έδωσε ώθηση για τον υπόλοιπο αγώνα.

Στην επανεκκίνηση είχα πολλές πιθανότητες λόγω της καθαρής μου επανεκκίνησης πίσω από τον Σαρλ και τον Μαξ (Φερστάπεν). Αμύνθηκε καλά για να είμαστε δίκαιοι και ξαφνικά είδα κάποια κόκκινα φώτα στο πίσω μέρος του μονοθέσιου του και σκέφτηκα «αυτή είναι η ευκαιρία μου» και πήγα για αυτό.

Ήταν άτυχος. Πιστεύω οδηγούσε αρκετά καλά για να τερματίσει στη 2η θέση αλλά ήμουν και εγώ καλός πίσω του και έπρεπε να αποσυρθεί. Οπότε έτσι είναι τα πράγματα και αυτό είναι καλό για τη Φεράρι.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ