Φερστάπεν: «Θα μπορούσα να είχα πάρει το προβάδισμα δύο φορές»

Φερστάπεν: «Θα μπορούσα να είχα πάρει το προβάδισμα δύο φορές»

Ο Μαξ Φερστάπεν εμφανίστηκε απογοητευμένος από την έκβαση του Grand Prix του Μπαχρέιν.

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Μαξ Φερστάπεν από την έκβαση του Grand Prix του Μπαχρέιν, καθώς εγκατέλειψε λίγο πριν από το τέλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull:

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, ούτως ή άλλως. Δεν είχα την ισορροπία που είχα την Παρασκευή και ήταν πολύ δύσκολο για μένα να ελέγξω την φθορά των ελαστικών από μπροστά προς τα πίσω. Κάθε φορά είχα πάρα πολλά προβλήματα στο πίσω μέρος και όταν ήθελα να τα διορθώσω, πήγαιναν στο μπροστά. Απλώς δεν υπήρχε ισορροπία στο μονοθέσιο.

Όποτε ήθελα να πιέσω λίγο, τα φρένα θερμαίνονταν και έπρεπε να σταματάω να πιέζω για λίγο. Η στρατηγική δεν ήταν επίσης κορυφαία. Πρέπει να το δούμε και αυτό. Θα μπορούσα να είχα πάρει το προβάδισμα δύο φορές, αλλά επειδή μου είπαν να οδηγήσω τον πρώτο γύρο πιο ήπια, δεν πήρα το προβάδισμα. Την επόμενη φορά θα βασιστώ περισσότερο στο συναίσθημά μου.

Μετά από αυτό πιστεύεις ότι μια δεύτερη θέση δεν είναι κακή, αλλά μετά από αυτό το τελευταίο pit stop κάτι δεν πήγαινε καλά με το τιμόνι. Κανονικά μπορείς να στρίψεις πολύ ομαλά, αλλά ήταν κολλημένο κάθε φορά και έπρεπε να βάλω πολλή δύναμη για να κινηθώ. Κάποια στιγμή δεν μπορούσα να διορθώσω ούτε την υπερστροφή πια. Ήταν πολύ κακή η ισορροπία. Ήταν σχεδόν αδύνατο να οδηγήσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ