Χάμιλτον: «Είχαμε δυσκολίες, ο Ράσελ έκανε σπουδαία δουλειά»

Χάμιλτον: «Είχαμε δυσκολίες, ο Ράσελ έκανε σπουδαία δουλειά»

Ο Λιούις Χάμιλτον στις δηλώσεις του μετά το GP της Μελβούρνης αναφέρθηκε στις δυσκολίες που είχε με το μονοθέσιο του, αλλά για την σπουδαία εμφάνιση του Ράσελ.

Ο Λιούις Χάμιλτον στις δηλώσεις του μετά το τέλος του Grand Prix της Μελβούρνης εμφανίστηκε ευχαριστημένος για τις θέσεις που κατάφεραν να πάρουν οι Μercedes παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν.

Ο Βρετανός πιλότος μίλησε για τις δυσκολίες αντιμετώπισε η ομάδα του, στην προσπάθεια του Τζορτζ Ράσελ, αλλά και στον λόγο που δεν του επέτρεψε να πιέσει έτσι ώστε να ανέβει στο βάθρο. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο Μercedes κατέκτησαν την τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα στο GP της Μελβούρνης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Λιούις Χάμιλτον:

«Είχαμε πολλές δύσκολες στιγμές με το μονοθέσιο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και με την πρόοδο που είχαμε, δεν περιμέναμε να τερματίσουμε στην τρίτη και την τέταρτη θέση. Ο Ράσελ έκανε σπουδαία δουλειά σήμερα, είδα λίγο από τις μάχες του με τον Πέρεζ και εύχομαι να μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο. Παίρνουμε τους βαθμούς και συνεχίζουμε».

«Δεν μπορούσα να παλέψω για την τρίτη θέση επειδή η μηχανή υπερθερμαίνονταν και έπρεπε να μείνω πίσω. Ωστόσο, όπως είπα και νωρίτερα, είναι υπέροχο που πήραμε τους βαθμούς που πήραμε σαν ομάδα».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ