Ρόσι για Χάμιλτον : «Μιλάει πολύ για τον εαυτό του»

Ρόσι για Χάμιλτον : «Μιλάει πολύ για τον εαυτό του»

Καυστικός ήταν σε δηλώσεις του σε ιταλική εφημερίδα ο Βαλεντίνο Ρόσι, τόσο για τον Λιούις Χάμιλτον, όσο και για την οικονομική σύγκριση μεταξύ MotoGP και Formula 1.

Ο Ιταλός θρύλος και πολυπρωταθλητής του MotoGP, Βαλεντίνο Ρόσι, έδωσε συνέντευξη στην Gazzetta Dello Sport και είπε πολλά και ενδιαφέροντα για τη μεγάλη διαφορά στις οικονομικές απολαβές μεταξύ πιλότων της F1 και αναβατών του MotoGP, αλλά και για τον τετράκις πρωταθλητή Λιούις Χάμιλτον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιατρού:

«Στη F1 παίρνουν τα τριπλάσια χρήματα και είναι μέσα στα αυτοκίνητά τους. Σε επίπεδο ικανοτήτων, ποιότητας και ρίσκου που εμπεριέχεται και στις δύο μορφές, ώστε να κάνεις αυτό που χρειάζεται για να είσαι κορυφαίος, υπάρχει μια σημαντική αντίθεση όταν φτάνουμε στα οικονομικά, κάτι που δεν είναι δίκαιο».

Αναφερόμενος τέλος στο… αντίπαλον δέος Λιούις Χάμιλτον, ήταν καυστικός λέγοντας: «Σαν τύπο βλέπω πως είναι διαφορετικός από εμένα. Του αρέσουν πράγματα που εμένα δεν με ενθουσιάζουν και το αντίθετο. Μιλάει πολύ για τον εαυτό του και ως συνήθως στον αθλητισμό, εκείνο που μετράει είναι τα αποτελέσματα και όχι τι λες. Μπορείς να βγάλεις μια σέλφι πριν ανέβεις στην μοτοσυκλέτα ή να φωτογραφηθείς σε 12 γκαλά μόδας με τα ομορφότερα μοντέλα του κόσμου. Στον αγώνα όμως πρέπει να μπεις στο αυτοκίνητο και να κερδίσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ