Λεκλέρκ: «Γνωρίζω πως έχω ένα μονοθέσιο-νικητή»

Λεκλέρκ: «Γνωρίζω πως έχω ένα μονοθέσιο-νικητή»

Ο Σαρλ Λεκλέρκ μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις στη φετινή σεζόν, για τις αναβαθμίσεις, αλλά και για το μονοθέσιο της Ferrari.

Η Ferrari έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά τη σεζόν και όπως όλα δείχνουν θα είναι ανάμεσα στις διεκδικήτριες του τίτλου, έχοντας ως μπροστάρη τον Σαρλ Λεκλέρκ.

Ο Μονεγάσκος πιλότος, σε δηλώσεις του, τόνισε πως γνωρίζει πολύ καλά τι μονοθέσιο έχει να διαχειριστεί, ενώ επισήμανε πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα του και στις αναβαθμίσεις που θα γίνουν.

Οι δηλώσεις του Σαρλ Λεκλέρκ:

«Γνωρίζω πως έχω ένα μονοθέσιο-νικητή. Ξέρω πως δεν χρειάζεται να υπερβάλλω, να κάνω ακραίες κινήσεις για να κερδίσω μία ή δύο θέσεις. Θα είναι όμως πολύ δύσκολη η μάχη των αναβαθμίσεων. Πρέπει να παραμείνουμε στο ίδιο επίπεδο όσον αφορά την εξέλιξη με τη Red Bull στη φετινή μάχη για το πρωτάθλημα.

Είμαι αισιόδοξος όμως γιατί έχουμε τα ίδια άτομα που σχεδίασαν το φετινό μας μονοθέσιο. Δεν έχουμε κανένα λόγο να μείνουμε πίσω σε εξέλιξη, διότι μέχρι στιγμής έχουμε κάνει εξαιρετική δουλειά.

Όλοι στο Μαρανέλο έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Θα φέρουμε αναβαθμίσεις στους επόμενους αγώνες και γι’ αυτό είμαι αισιόδοξος. Πιστεύω ότι πρέπει να εστιάσουμε σε εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ