Φερστάπεν: «Αξίζαμε το 1-2, τα κάναμε όλα σωστά»

Φερστάπεν: «Αξίζαμε το 1-2, τα κάναμε όλα σωστά»

Ο Μαξ Φερστάπεν εξέφρασε την ικανοποίησή του για το 1-2 της Red Bull στην πίστα της Ιμολα.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν άπαντες στην Red Bull Racing μετά το 1-2 στην πίστα της Ιμολα.

Ο Μαξ Φερστάπεν με μια σπουδαία εμφάνιση κατάφερε να πάρει τη νίκη, με τον teammate του, Σέρχιο Πέρεθ, να τερματίζει στη δεύτερη θέση. Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε ότι ο Ολλανδός πιλότος είχε κερδίσει χθες τον αγώνα σπριντ, ενώ επίσης σήμερα έκανε τον ταχύτερο γύρο.

Ένα εξαιρετικό διήμερο για τον Φερστάπεν, ο οποίος συγκέντρωσε 34 βαθμούς, περισσότερους από όσους είχε μαζέψει στους τρεις πρώτους γύρους της φετινής σεζόν.  Με αυτή τη νίκη ο Μαξ μείωσε τη διαφορά που έχει από τον Σαρλ Λεκλέρ της Scuderia Ferrari στους 27 βαθμούς.

«Είναι πάντα δύσκολο να πετύχεις ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Από χθες ήμασταν σε καλή θέση κι όλα έδειχναν πως θα έχουμε ένα δυνατό τριήμερο. Σήμερα δεν ξέραμε τι ρόλο θα παίξει ο καιρός. Πιστεύω τα κάναμε όλα σωστά ως ομάδα. Αξίζαμε το 1-2», ανέφερε αρχικά ο Ολλανδός και πρόσθεσε: «Η εκκίνηση ήταν πολύ σημαντική για εμένα μπορώ να πω.

Αργότερα στον αγώνα έπρεπε να κρίνουμε σωστά τις συνθήκες και το πότε να αλλάξουμε από τα ενδιάμεσα ελαστικά σε ελαστικά για στεγνό οδόστρωμα. Επίσης δεν έπρεπε να κάνουμε κανένα λάθος ειδικά στο γύρο εξόδου. Όταν είσαι στην κορυφή ελέγχεις το ρυθμό, αλλά είσαι στην πιο δύσκολη θέση γιατί συναντάς πρώτος τις συνθήκες που έχεις μπροστά σου. Τα κάναμε όλα σωστά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ