Βαλεντίνο Ρόσι: «Για το μέλλον μου θα αποφασίσω του χρόνου»

Βαλεντίνο Ρόσι: «Για το μέλλον μου θα αποφασίσω του χρόνου»

Ο Βαλεντίνο Ρόσι μίλησε για τον τελευταίο αγώνα του moto gp στη Βαλένθια, ενώ ξεκαθάρισε πως για το μέλλον του θα ασχοληθεί το 2018.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι παραχώρησε συνέντευξη στο «gazzeta.it» και αναφέρθηκε στο μέλλον του, στον Αντρεα Ντοβιτσιόζο, ενώ έκανε και μία αναφορά στη Formula 1 και τη μάχη ανάμεσα σε Φέτελ και Χάμιλτον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το μέλλον του στο moto gp: «Το μέλλον; Το επόμενο έτος μετά από κάποιους αγώνες θα δώ αν θα είμαι ανταγωνιστικός και μετά θα αποφασίσω. Θα ήθελα να συνεχίσω, αλλά θα το δούμε τότε.

Για το κλείσιμο του φετινού πρωταθλήματος: «Είναι μια σημαντική στιγμή κατά την οποία αισθάνομαι αρκετά καλά. Αυτή την εβδομάδα ήμουν λίγο σπίτι το πόδι μου έχει βελτιωθεί πολύ και θα πάω στη Βαλένθια για να κάνουμε έναν καλό αγώνα. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν δύο ημέρες δοκιμών την Τρίτη και την Τετάρτη για να τσεκάρω τα πράγματα και έπειτα στη Μαλαισία θα τρέξω το τελευταίο αγώνα για το 2017».

Για τη Βαλένθια: «Δεν νομίζω ότι θα υπάρξουν πολλά νέα πράγματα. Oι μηχανικοί ανέλυσαν τα δεδομένα, έχουν ιδέες που θέλουν να δοκιμάσω, αλλά η Βαλένθια είναι μια δύσκολη πίστα. Εγώ θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο γρήγορος μπορώ».

Για τον Ντοβιτσιόζο που είναι 21 βαθμούς πίσω από τον Μαρκέζ και διεκδικεί τον τίτλο είπε:  «Είναι μια πολύ δύσκολη αποστολή, αλλά συνήθως όταν υπάρχει ελπίδα ακόμη και μικρή, πεθαίνει πάντα τελευταία. Ο Ντοβιτσιόζο έχει εμπειρία και έχει δει να συμβαίνουν απίστευτα πράγματα. Όλα θα κριθούν στον τελευταίο αγώνα και θα υπάρχει μια ωραία ένταση. Ελπίζω να είμαι εκεί μαζί με αυτούς».

Για τον Χάμιλτον και το πρωτάθλημα της Formula 1: «Το φετινό πρωτάθλημα μου άρεσε πολύ και σε ένα σημείο νόμιζα ότι ο Φέτελ και η Φεράρι είχε τη δυνατότητα να το κατακτήσει. Στη συνέχεια είχε μια σειρά από ατυχίες που δεν τις επέτρεψαν να κυνηγήσει το πρωτάθλημα μέχρι τέλους, αλλά το επόμενο έτος θα επιστρέψουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ