Λεκλέρ: «Αν δε διαχειριστούμε σωστά τα ελαστικά, θα χάσουμε τη νίκη»

Λεκλέρ: «Αν δε διαχειριστούμε σωστά τα ελαστικά, θα χάσουμε τη νίκη»

Ο Σαρλ Λεκλέρ με την Ferrari πανηγύρισε για τέταρτη φορά σε έξι αγώνες την pole position την φετινή σεζόν και στον αυριανό αγώνα θα εκκινήσει από την πρώτη θέση.

Για τέταρτη φορά σε έξι αγώνες, ο Σαρλ Λεκλέρ πανηγύρισε την pole position! Ο οδηγός της Scuderia Ferrari επικράτησε στη μάχη των κατατακτήριων δοκιμών του Grand Prix Ισπανίας, σε μία συναρπαστική μονομαχία που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Ο Μονεγάσκος έκανε λάθος στην πρώτη του προσπάθεια στο Q3, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο αλλά με έναν εξαιρετικό γύρο, πήρε την pole #13 στην καριέρα του. Μετά το τέλος του αγώνα στις δηλώσεις τόνισε πως αν γίνει σωστή διαχείριση των ελαστικών θα έχει την τύχη με το μέρος του για να κερδίσει τον αγώνα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Λεκλέρ: 

«Νιώθω ωραία. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος κατατακτήριων, ειδικά το Q3 όπου έκανα λάθος στην πρώτη μου προσπάθεια, άρα είχα μόνο ένα γύρο στη διάθεσή μου για να κυνηγήσω την pole. Όμως πήγε πολύ καλά. Είχα τις “στιγμές” μου κι εκεί αλλά τελικά τα κατάφερα. Είμαι πολύ χαρούμενος με την pole position. Ήταν ένας πολύ καλός γύρος και το μονοθέσιό μας ήταν φανταστικό σήμερα. Είμαι πολύ χαρούμενος».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ