Για πάντα στην Mercedes o Χάμιλτον, με ηγεμονικό συμβόλαιο

Για πάντα στην Mercedes o Χάμιλτον, με ηγεμονικό συμβόλαιο

Σύμφωνα με έγκυρο γερμανικό περιοδικό, Mercedes και Λιούις Χάμιλτον έχουν σχεδόν συμφωνήσει για ένα νέο συμβόλαιο τριετούς διαρκείας, με τον Βρετανό να γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος πιλότος στην F1.

Ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον, ήταν σε συζητήσεις με τη Mercedes εδώ και αρκετό διάστημα για να ανανεώσουν το συμβόλαιο συνεργασίας τους που λήγει με το τέλος της φετινής σεζόν. Και από ότι φαίνεται τελικά, απομένουν μόνο οι υπογραφές για ένα συμβόλαιο τριετούς διάρκειας που θα αποφέρει συνολικά στον Χάμιλτον περί τα 170 εκατ. ευρώ, ποσό που τον καθιστά αυτόματα τον ποιο ακριβοπληρωμένο στο grid.

Όπως δήλωσε σχετικά ο διευθυντής της Mercedes στο γερμανικό περιοδικό «Sport Bild»:

«Το συμβόλαιο είναι ουσιαστικά έτοιμο. Ο Λιούις και εμείς βρισκόμαστε απολύτως στο ίδιο μήκος κύματος. Ένα τέτοιο συμβόλαιο περιλαμβάνει πάνω από 100 σελίδες με ανάλογα πολλά σημεία. Και όλα αυτά, θα πρέπει να ελεγχθούν προηγουμένως εξονυχιστικά».

Ο Χάμιλτον, αν ολοκληρωθεί θετικά η διαδικασία υπογραφής των συμβολαίων, λογικά θα κλείσει την καριέρα του στα Ασημί Βέλη, αφού είναι ήδη 33 χρονών. Βρίσκεται στην ομάδα από το 2013 και έχει κατακτήσει τέσσερις φορές το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, ενώ και φέτος, θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί για το πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ