Εύσημα Χάμιλτον στις Ferrari

Εύσημα Χάμιλτον στις Ferrari

Ο Λιούις Χάμιλτον παραδέχτηκε σε δηλώσεις του την αγωνιστική άνοδο της Ferrari τη φετινή σεζόν σε, σχέση με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2017.

Ο Λιούις Χάμιλτον, παρά την πολύ καλή εμφάνιση και τους γρήγορους χρόνους που έκανε τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο σε ανεπίσημα και χρονομετρημένα δοκιμαστικά  στην Αυστραλία, στο Grand Prix της Κυριακής είδε την Ferrari του Σεμπάστιαν Φέτελ να κάνει έναν πολύ καλό αγώνα και χάρη σε στρατηγική αλλά και δόση τύχης και να τερματίζει μπροστά του στην 1η θέση.

Με βάση την εικόνα του πρώτου τριημέρου της σεζόν, ο Χάμιλτον σε δηλώσεις του ενόψει του Grand Prix του Μπαχρέιν ανέφερε τα εξής για τη Scuderia όσο και για το αίσθημα της πρώτης του ήττας:

«Είπαν στις κατατακτήριες πως πιστεύουν ότι είναι πολύ κοντά σε εμάς, στο κομμάτι της ισχύος. Όντως αυτό ισχύει, βελτιώθηκαν σημαντικά. Δεν μπορείς να κρίνεις ασφαλώς από έναν αγώνα. Θα έχουμε καλύτερη εικόνα όσο περνάει ο καιρός.

Ξεκίνησα πρώτος και τερμάτισα δεύτερος. Ποτέ δεν θέλεις να μένεις πίσω και να σε περνάνε. Είναι δύσκολο για εμάς, όλοι στην ομάδα ένιωσαν το ίδιο συναίσθημα. Μετά τον αγώνα καθίσαμε όλοι μαζί και ήπιαμε ένα ποτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ