Formula 1 : Χειρουργήθηκε ο άτυχος μηχανικός της Φεράρι

Formula 1 : Χειρουργήθηκε ο άτυχος μηχανικός της Φεράρι

Με επιτυχία χειρουργήθηκε ο άτυχος μηχανικός της Φεράρι, τον οποίο χτύπησε ο Κίμι Ράικονεν σε pit stop Γκραν Πρι του Μπαχρέιν. Το μήνυμα του μετά την επέμβαση, πρόστιμο για την ιταλική ομάδα.

Χειρουργήθηκε επιτυχώς ο άτυχος μηχανικός της Φεράρι, ο οποίος κατά τη διάρκεια του Γκραν Πρι του Μπαχρέιν είδε τον Κίμι Ράικονεν να ξεκινάει βιαστικά από το pit stop και να τον παρασέρνει με τον αριστερό τροχό του. Όπως έγινε άμεσα αντιληπτό, το άτυχο μέλος της ιταλικής ομάδας είχε τραυματιστεί σοβαρά στο αριστερό του πόδι.

Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, η Φεράρι ενημέρωσε επίσημα για το μέγεθος της ζημιάς: «Δυστυχώς έχει υποστεί κάταγμα κνήμης και περόνης. Η σκέψη μας είναι με τον Φραντσέσκο. Μείνε δυνατός».

Ο άτυχος μηχανικός, ο Φραντσέσκο Τσιγκαρίνι, χειρουργήθηκε με επιτυχία σε νοσοκομείο του Μπαχρέιν και έστειλε το δικό του μήνυμα αμέσως μετά. «Η επέμβαση πήγε καλά. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που ανησύχησε για μένα. Τίποτε άλλο. Μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ», ανέφερε.

Αξίζει να τονιστεί ότι η Φεράρι θα πληρώσει πρόστιμο 50.000 ευρώ για το περιστατικό, το οποίο έκανε το γύρο του κόσμου και αν μη τι άλλο πήρε αρκετή από τη δόξα του δραματικού αγώνα και της πολύ μεγάλης νίκης του Σεμπάστιαν Φέτελ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ