Μεταγραφή βόμβα στη Formula 1 (Pic)

Μεταγραφή βόμβα στη Formula 1 (Pic)

Ο Φερνάντο Αλόνσο είναι ο νέος εκλεκτός της Aston Martin η οποία καλύπτει με πολύ δυνατή μεταγραφή το κενό που άφησε ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο Φερνάντο Αλόνσο ανήκει πλέον στο δυναμικό της Aston Martin η οποία τον «άρπαξε» τελευταία στιγμή από την Alpine η οποία  ήταν έτοιμη να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Έτσι ο Ισπανός οδηγός έρχεται να καλύψει το κενό που άφησε ο Σεμπάστιαν Φέτελ με την απόσυρση του από την Formula1.

Ο Αλόνσο σε δηλώσεις του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι έχει ακόμα την δίψα για να κατακτήσει τίτλους, ενώ τόνισε πως θέλει να γίνει μέλος ενός οργανισμού που είναι αφοσιωμένος στο να μαθαίνει, να εξελίσσεται και να πετύχει.

Διαβάστε επίσης: Ο Κριστιάνο δεν ήθελε την μπάλα και δυσανασχετούσε στις οδηγίες του Τεν Χαγκ (vids)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σεμπάστιαν Φέτελ: 

«Έχω ακόμα την ‘πείνα’ και τη φιλοδοξία να αγωνίζομαι για τις πρώτες θέσεις και θέλω να γίνω μέρος ενός οργανισμού που είναι αφοσιωμένος στο να μαθαίνει, να εξελίσσεται και να πετύχει.

Όλοι εκτιμούμε ότι υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν για να φτάσουμε στην κορυφή και ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να εργαστούμε μαζί για να βρούμε την απαραίτητη απόδοση.

Το πάθος και η επιθυμία που έχω δει με πείθουν να συνεχίσω να απολαμβάνω το σπορ. Σκοπεύω να κερδίσω ξανά και ως εκ τούτου πρέπει να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες που μου φαίνονται σωστές».

Ενδιαφέρον είχαν επίσης και τα όσα ανέφερε ο ιδιοκτήτης της Aston Martin, Λόρενς Στρολ, ο οποίος τόνισε πως θαυμάζει πολύ τον Ισπανό αστέρα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Οι δηλώσεις του Λόρενς Στρολ:

«Γνωρίζω και θαυμάζω τον Φερνάντο εδώ και πολλά χρόνια και ήταν πάντα ξεκάθαρο ότι είναι αφοσιωμένος στη νίκη, όπως εγώ.

Έχω βάλει στόχο να συγκεντρώσω τους καλύτερους ανθρώπους και να αναπτύξω τους κατάλληλους πόρους και οργάνωση για να πετύχω σε αυτό το εξαιρετικά ανταγωνιστικό άθλημα και αυτά τα σχέδια διαμορφώνονται τώρα στο Σίλβερστον.

Έμοιαζε φυσικό να προσκαλέσουμε τον Fernando να συμμετάσχει στην ανάπτυξη μιας νικήτριας ομάδας και πολύ γρήγορα διαπιστώσαμε στις πρόσφατες συνομιλίες μας ότι έχουμε τις ίδιες φιλοδοξίες και αξίες και ήταν λογικό και εύκολο να επιβεβαιώσουμε την επιθυμία μας να συνεργαστούμε».

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ