Formula 1: Η στιγμή που ο Ράσελ εκλιπαρεί για βοήθεια στον Ζου (vid)

Formula 1: Η στιγμή που ο Ράσελ εκλιπαρεί για βοήθεια στον Ζου (vid)

Ο Ράσελ υπήρξε από την πρώτη στιγμή στο πλάι του Ζου στο τρομακτικό ατύχημα του τελευταίου.

Το τρομακτικό ατύχημα του Ζου στην εκκίνηση του Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας στη Formula 1 πάγωσε το αίμα ολόκληρου του πλανήτη. Ο οδηγός της Alfa Romeo είδε το μονοθέσιό του να φεύγει ανάποδα και να καταλήγει με δύναμη στον προστατευτικό φράκτη, με τον Τζορτζ Ράσελ να εγκαταλείπει άμεσα το δικό του αυτοκίνητο προκειμένου να τρέξει για να δει αν είναι καλά ο Ζου.

Η αστραπιαία κίνηση του Ράσελ ώστε να βρεθεί στο πλευρό του Κινέζου οδηγού μπορεί να του στέρησε μεν τη συνέχειά του στον αγώνα, πλην όμως απέδειξε πως σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχουν αγώνες και νίκες. Υπάρχει μόνο η ανθρώπινη πλευρά.

Διαβάστε επίσης: Τι είναι το Halo που έσωσε την ζωή του Ζου (vid)

Τα βίντεο με το τρέξιμο του Ράσελ έγιναν viral σε όλο τον κόσμο, ενώ πλέον τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που ο Βρετανός οδηγός της Mercedes καλεί με αγωνία τους ανθρώπους της πίστας προκειμένου να βοηθήσουν τον Ζου να βγει από το μονοθέσιό του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι δύο άνθρωποι της πίστας που βρέθηκαν αμέσως κοντά στον Ζου κάνουν νόημα με το χέρι τους πως όλα είναι καλά και πως ο Κινέζος είναι ζωντανός, αφού όλος ο κόσμος είχε… παγώσει βλέποντας τον να φεύγει με τόση δύναμη στον προστατευτικό φράκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ