Λορένθο: Στο MotoGP πρέπει να υπάρχουν αντιπαλότητες

Λορένθο: Στο MotoGP πρέπει να υπάρχουν αντιπαλότητες

Σε συνέντευξη του ο άλλοτε παγκόσμιο πρωταθλητής Χόρχε Λορένθο αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί μεταξύ των οδηγών και πως χρειάζεται να υπάρχουν αντιπαλότητες.

Συνέντευξη έδωσε ο άλλοτε παγκόσμιος πρωταθλητής στο MotoGP Χόρχε Λορένθο και μίλησε για τις σχέσεις των οδηγών σήμερα και για την κόντρα του με τον Βαλεντίνο Ρόσι.

Επεσήμανε πως πλέον όλοι οι οδηγοί είναι φίλοι μεταξύ τους ενώ στο MotoGP πρέπει να υπάρχουν αντιπαλότητες όπως εκείνου με τον Ρόσι.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη ανατροπή με Ρονάλντο!

Αναλυτικά είπε:

«Τώρα όλοι οι αναβάτες μοιάζουν να είναι φίλοι. Ο Κουαρταραρό δεν μιλάει στον Μπανάια όπως μιλούσα εγώ με τον Ρόσι. Ο Πέκο δεν μιλάει στον Μαρτίν όπως μιλούσε ο Ρόσι με τον Στόνερ. Όλοι έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους. Σέβομαι τρομερά όλους τους αναβάτες, αλλά οι αδυσώπητες μάχες ήταν πάντα αυτές που κέντριζαν τον κόσμο.

Σκέφτομαι το βλέμμα του Ζιμπερνάου στον Ρόσι το 2005 στη Χερέθ ή τις μάχες του Ρόσι με τον Στόνερ ή τον Μπιάτζι. Αυτές οι αντιπαλότητες ήταν χειροπιαστές».

Ενώ για την κόντρα του με τον Βαλεντίνο Ρόσι είπε:

«Ήταν δύσκολα. Αν δεν είχα τόσο δυνατή προσωπικότητα πιθανώς θα με είχε κερδίσει ψυχολογικά, γιατί ο Βαλεντίνο είχε όλη την προσοχή του κόσμου πάνω του. Όλοι τον αγαπούσαν και αυτό σε έκανε να νιώθεις μικρός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ