Ρικιάρντο: «Δεν θα είμαι στη Formula 1 το 2023»

Ρικιάρντο: «Δεν θα είμαι στη Formula 1 το 2023»

Ο Ντάνι Ρικιάρντο σε δηλώσεις του ανακοίνωσε πως δεν θα βρίσκεται στο grid της σεζόν 2023.

Χωρίς τον Ντάνι Ρικιάρντο θα αποτελείται το grid της Formula 1 την επόμενη σεζόν όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Tαυτόχρονα τόνισε πως δεν θα σταματήσει να ενδιαφέρεται ενεργά για το πρωτάθλημα ενώ ο στόχος του είναι να επιστρέψει τη σεζόν 2024.

Διαβάστε επίσης: Φερστάπεν: «Είμαι χαρούμενος για την pole position και ανυπομονώ για τον αγώνα»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήξερα ότι εδώ και λίγο καιρό συνομιλούσαν, και ήξερα ότι η Alpine ενδιαφερόταν πολύ για τον Πιέρ. Ας πούμε ότι ήμουν προετοιμασμένος για αυτό, δεν μου προκάλεσε έκπληξη.

Προσπαθούσαμε να βρούμε το δρόμο μας ξέχωρα από αυτό, και να σκεφτούμε τι θα ακολουθήσει μετά. Αλλά πιστεύω ότι τώρα η πραγματικότητα είναι πως δεν θα είμαι στην εκκίνηση το ’23.

Πιστεύω ότι τώρα η προσπάθειά μας είναι να ετοιμαστούμε για το ’24, που θα υπάρξουν κάποιες καλύτερες ευκαιρίες. Οπότε, αυτό επιβεβαιώθηκε σήμερα, και έθεσε σε συγκεκριμένους στόχους την προσοχή μας

Σίγουρα, το πλάνο είναι να εμπλακώ στη F1. Θα έλεγα ότι αυτή είναι μια μικρή παύση, ας την πούμε έτσι, για την καριέρα μου. Η πλήρης μου προσοχή είναι στραμμένη στο ’24.

Θα ανοιχτούν ευκαιρίες να κάνω άλλα πράγματα, αλλά νιώθω ότι θα με αποπροσανατολίσουν από το στόχο μου, οπότε θα πω ότι δεν κοιτάζω ουσιαστικά κάτι τέτοιο. Όσο διασκεδαστικό και ωραίο θα ήταν.

Η αλήθεια είναι ότι πνευματικά δεν είμαι ακόμα σε αυτό το σημείο. Είμαι ακόμα τόσο συνδεδεμένος με αυτό, και ίσως λίγος χρόνος μακριά να μου κάνει καλό. Λέω με αρκετή σιγουριά ότι δεν θα βρίσκομαι κάπου αλλού»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ