Λεκλέρ: «Μετά τον πέμπτο γύρο ήταν ένας κατήφορος»

Λεκλέρ: «Μετά τον πέμπτο γύρο ήταν ένας κατήφορος»

O Σαρλ Λεκλέρ σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα στη βροχερή πίστα της Σουζούκα ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον Μαξ Φερστάπεν.

Ο Σαρλ Λεκλέρ τερμάτισε τρίτος στην πίστα της Σουζούκα μετά από ποινή πέντε δευτερολέπτων γαι αντικανονική οδήγηση γεγονός που έδωσε και μαθηματικά τον τίτλο της Formula 1 στον Μαξ Φερστάπεν.

Ο Μονεγάσκος πιλότος δήλωσε πως μετά τον πέμπτο γύρο δεν μπορούσε να κάνει τίποτα λόγω των ελαστικών ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον Φερστάπεν.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Όταν «καίει» η μπάλα καθαρίζει ο Χάμες

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Από τον 5ο γύρο και μετά ήταν ένας κατήφορος, ειλικρινά. Δυσκολευόμουν πολύ με τα ελαστικά. Ήταν όπως στον προηγούμενο αγώνα, είμαστε πολύ δυνατοί στο να ζεσταίνουμε τα ελαστικά και μετά από 3-4 γύρους τα καταστρέφουμε.

Δυσκολεύτηκα πολύ. Πολλά συγχαρητήρια στον Μαξ για το δεύτερο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Θα συνεχίσουμε να πιέζουμε μέχρι το τέλος, σήμερα ήταν απογοητευτικά, δεν είχαμε ρυθμό, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα».

«Ο στόχος είναι να τελειώσουμε δυνατά το πρωτάθλημα. Ο τίτλος του Μαξ ήταν απλά θέμα χρόνου. Το περιμέναμε και πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τους τελευταίους αγώνες για να γίνουμε καλύτερη ομάδα και να τους δώσουμε μια μεγαλύτερη πρόκληση του χρόνου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ