Φερστάπεν: «Είναι φοβερό αυτό που πετύχαμε»

Φερστάπεν: «Είναι φοβερό αυτό που πετύχαμε»

Ο Μαξ Φερστάπεν μίλησε για τη νίκη του στο Όστιν και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος των κατασκευαστών από τη Red Bull.

Η Red Bull ήταν κυρίαρχος σε ακόμα ένα Grand Prix με τον Μαξ Φερστάπεν να παίρνει στην 13η νίκη του στη φετινή σεζόν στο Τέξας και την αυστριακή εταιρία να κατακτά το πρωτάθλημα των κατασκευαστών, ολοκληρώνοντας ουσιαστικά μια άψογη χρονιά μετά τον τίτλο του Ολλανδού.

Ο νεαρός πιλότος σε δηλώσεις του τόνισε πως ήταν μια δύσκολη επικράτηση, επισήμανε πως ήταν σημαντικό να πάρουν και το πρωτάθλημα στους κατασκευαστές, ενώ αφιέρωσε τη νίκη του στον Ντίτριχ Μάτεσιτς που έφυγε από τη ζωή.

Οι δηλώσεις του Μαξ Φερστάπεν:

«Ήταν μία δύσκολη νίκη. Στην αρχή όλα έδειχναν καλά αλλά το δεύτερο pit stop κράτησε λίγο περισσότερο απ’ ότι θα θέλαμε. Χρειάστηκε λοιπόν να δώσω ξανά μάχη για να αναρριχηθώ. Τα δώσαμε όλα.

Είναι ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο για εμάς και αυτή τη νίκη την αφιερώνω στον Ντίτριχ. Μετά από όσα έκανε εκείνος για όλους μας, αυτό που έπρεπε να κάνουμε εμείς ήταν να νικήσουμε. Μετά το pit stop οι πιθανότητες δεν ήταν υπέρ μου αλλά τα έδωσα όλα και πίεσα στο όριο ώστε να ανακάμψω.

Είχαμε τη δυνατότητα να κατακτήσουμε εδώ τον τίτλο στους κατασκευαστές, θέλαμε να το κάνουμε με στιλ και νομίζω το πετύχαμε. Αυτή η νίκη σημαίνει πολλά για μένα, για την ομάδα, γιατί ο Ντίτριχ ήταν τόσο σημαντικός για εμάς. Η ζωή θα συνεχιστεί αλλά θέλαμε ένα καλό αποτέλεσμα σήμερα και είναι φοβερό αυτό που πετύχαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ