Φέτελ: «Είναι πολύ ωραίο να βλέπουμε πως έχουμε τη δύναμη να δώσουμε στον κόσμο έμπνευση»

Φέτελ: «Είναι πολύ ωραίο να βλέπουμε πως έχουμε τη δύναμη να δώσουμε στον κόσμο έμπνευση»

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ αποσύρθηκε από την δράση, με τον Γερμανό πιλότο να στέλνει εμφανώς συγκινημένος το αποχαιρετιστήριο του μήνυμα.

Το Grand Prix Άμπου Ντάμπι, στο οποίο κυριάρχησε ο Μαξ Φερστάπεν, ήταν το τελευταίο για τον Σεμπάστιαν Φέτελ, με τον 35χρονο Γερμανό πιλότο να αποχωρεί από την ενεργό δράση.

Μετά το τέλος ο τετράκις Παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν εμφανώς συγκινημένος, στέλνοντας το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο κοινό.

«Θα ήθελα λίγους παραπάνω βαθμούς. Απόλαυσα τον αγώνα, ήταν μία διαφορετική εμπειρία. Όταν έσβησαν τα κόκκινα φώτα, μπήκα σε ρυθμό αγώνα. Δεν είχαμε την καλύτερη δυνατή στρατηγική και αυτό ήταν κρίμα γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε αλλάξει το αποτέλεσμα του αγώνα. Είχα μία ωραία μάχη με τον Ρικάρντο, δεν κατάφερα να τον πλησιάσω αρκετά. Ήταν ωραίο οι δυο μας να μαχόμαστε στο τέλος και να τερματίζουμε στους βαθμούς. Συνολικά ήταν μία μεγάλη ημέρα και ευχαριστώ όλο τον κόσμο που ήταν τόσο ευγενικός και καλός. Θα μου λείψει όλο αυτό περισσότερο απ’ όσο αντιλαμβάνομαι τώρα», είπε ο Φέτελ.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Μήτογλου: Βγαίνει η απόφαση, στις επάλξεις Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

«Είμαι λίγο άδειος τώρα από συναισθήματα. Ήταν μία μεγάλη εβδομάδα… Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν απογοητευτικά από αγωνιστικής άποψης, αλλά πολύ χρήσιμα και σημαντικά για εμένα και τη ζωή μου. Συνέβησαν πολλά πράγματα, πράγματα που με έκαναν να συνειδητοποιήσω πως είναι ένα μεγάλο προνόμιο να βρίσκομαι εδώ και με αυτό έρχονται και ορισμένες ευθύνες. Ελπίζω να μεταφέρω μερικές από αυτές στους άλλους οδηγούς να συνεχίσουν την καλή αυτή δουλειά. Είναι πολύ ωραίο να βλέπουμε πως έχουμε τη δύναμη να δώσουμε στον κόσμο έμπνευση με το τι κάνουμε και λέμε. Πιστεύω πως υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από το να οδηγούμε γύρω-γύρω. Αλλά προφανώς είναι αυτό που αγαπάμε. Μέσω αυτού μπορούμε να μεταφέρουμε ορισμένες από τις αξίες μας και αυτό είναι τεράστιο. Ευχαριστώ για τη στήριξη, τα μηνύματα, τα γράμματα. Θα μου λείψουν όλα αυτά. Σας ευχαριστώ όλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ