Δεν το βάζει κάτω ο Κούμπιτσα

Δεν το βάζει κάτω ο Κούμπιτσα

Ο Πολωνός πρώην πιλότος της Formula 1, εγκατέλειψε τα paddocks μετά το σοβαρό ατύχημα που περιόρισε την κινητικότητα του πριν από επτά σχεδόν χρόνια, όμως δεν έχει σταματήσει την προσπάθεια επιστροφής στο κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ. Ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα είναι μεταξύ των υποψηφίων να καλύψει τη θέση του δεύτερου οδηγού της Williams πίσω από τον Λανς […]

Ο Πολωνός πρώην πιλότος της Formula 1, εγκατέλειψε τα paddocks μετά το σοβαρό ατύχημα που περιόρισε την κινητικότητα του πριν από επτά σχεδόν χρόνια, όμως δεν έχει σταματήσει την προσπάθεια επιστροφής στο κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ.

Ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα είναι μεταξύ των υποψηφίων να καλύψει τη θέση του δεύτερου οδηγού της Williams πίσω από τον Λανς Στρολ και κάνει αυτό τον καιρό δοκιμές για να διαπιστωθεί η ετοιμότητά του. Ο 32χρονος πιλότος συμπλήρωσε αρκετούς γύρους στην πίστα του Hungaroring στην Ουγγαρία, οδηγώντας το μονοθέσιο του 2014 και η πληροφόρηση από την βρετανική ομάδα είναι πως παρουσιάζει θετικά δείγματα ετοιμότητας.

Τα τεστ ετοιμότητας εκτός από γύρους σε πίστα περιλάμβαναν και αρκετούς γύρους εκτός, σε ειδικό προσομοιωτή της Williams, οι ιθύνοντες της βρετανικής ομάδας θέλουν να είναι σίγουροι πως δεν υπάρχει το παραμικρό ρίσκο για την επιστροφή του, αφού οι συνθήκες και οι ρυθμοί της F1 δεν συχωρούν λάθη και ολιγωρίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ