Grand Prix Τζέντα: Άχαστος ο Πέρες, καταποντίστηκε ο Φερστάπεν

Grand Prix Τζέντα: Άχαστος ο Πέρες, καταποντίστηκε ο Φερστάπεν

Οι κατατακτήριες δοκιμές για το Grand Prix της Σ. Αραβίας, έκρυβαν πολλές συγκινήσεις. Πρώτος στον αυριανό αγώνα εκκινεί ο Πέρες, δίπλα του ο αειθαλής Αλόνσο, ενώ καταποντίστηκαν Φερστάπεν και Λεκλέρκ.

Στον Σέρχιο Πέρες φαίνεται πως η πίστα της Τζέντα του ταιριάζει γάντι. Αυτό αποδεικνύει η νέα κατάκτηση της pole position, μετά την περσινή για το Grand Prix της Formula 1στη Σαουδική Αραβία.

Ο Μεξικανός πιλότος της Red Bull είχε τον ταχύτερο χρόνο στις επίσημες κατατακτήριες δοκιμές και θα εκκινήσει από την πρώτη θέση στον αυριανό αγώνα. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Μαξ Φερστάπεν, ήταν άτυχος, καθώς η Red Bull του αντιμετώπισε σοβαρή βλάβη στον κινητήρα (ημιαξόνιο) του στο Q2 και θα εκκινήσει αύριο από την 15η θέση.

Ένας άλλος θεωρητικός διεκδικητής του τίτλου θα βρεθεί επίσης εκτός δεκάδας, με τον Λεκλέρκ της Ferrari να ξεκινά 12ος παρά το γεγονός πως έκανε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο, λόγω ποινής 10 θέσεων για αλλαγή της κεντρικής ηλεκτρονικής μονάδας του μονοθεσίου του.

Τελικά 2ος θα είναι ο ιπτάμενος Αλόνσο που επιβεβαίωσε την εξαιρετική εικόνα τόσο της Aston Martin όσο και της δικής του και 3ος ο Τζόρτζ Ράσελ με Mercedes. Δίπλα του στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης και στην 4η θέση θα είναι ο Κάρλος Σάινθ. Ακολουθούν οι Λανς Στρολ, Εστεμπάν Οκόν, Λούις Χάμιλτον, Όσκαρ Πιάστρι και Πιέρ Γκασλί, που κλείνουν την πρώτη δεκάδα.

Αναλυτικά η κατάταξη και οι χρόνοι των οδηγών:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ